Sayfa 524/1023 İlkİlk ... 24424474514522523524525526534574624 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 4,185 - 4,192 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    kk nın hamlesinden sonra ya iktidar değişirse korkusu bi yayılırsa izle gümbürtüyü reklam olsun diye sattıkları 3-5 dolarları bile geri almak için birbirlerni ezerler
    parittede doların arkasında rüzgarı aldı yelkenleri açtı
    bugün beklentim yukarı idi ma çok yaılttı beni elimi böğrümde bıraktı acıttı
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,055
     Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    bir geyiği bu kadar uzatmanın anlamı yoktu bence, şık olmamış...

bende istemeden katılmıştım geyiğe..

yazıları temizledim.

konu kapanmıştır.

iyi forumlar.
    Dünya kadar işim/iz var arkadaşlar,

ceviz kabuğunu doldurmayacak konular için, beni ve moderatör arkadaşlarımızı meşgul etmeyin.

konu kapandı dedim, kibarca.
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Fed toplantısı 12 13 haziran bizim mb toplantısı 25 nisan + 45 10 haziran olması muhtemel yarın merkez bankası öyle bir karar vermesi lazım ki bu zaman aralığında ani toplantı yapma durumunda kalmasin kur ve faiz dizginlerini elinden kaçırmasın allah kolaylık versin çetinkaya ve ekibine işleri hic bu kadar zor olmamıştı

SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Dürüstlük bitmeyen sermayedir.

4.  Alıntı Originally Posted by rapsody Yazıyı Oku
    Fed toplantısı 12 13 haziran bizim mb toplantısı 25 nisan + 45 10 haziran olması muhtemel yarın merkez bankası öyle bir karar vermesi lazım ki bu zaman aralığında ani toplantı yapma durumunda kalmasin kur ve faiz dizginlerini elinden kaçırmasın allah kolaylık versin çetinkaya ve ekibine işleri hic bu kadar zor olmamıştı

SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    25 Nisan'dan sonraki toplantı 7 Haziran'da . İlginç bir şekilde tüm yıl sadece FED toplantısının önüne alınan tek tcmb ppk toplantısı. Büyük ihtimalle önceden bu tarihte bir sıkışma olacağını öngörmüşler ve bu toplantıyı istisnai olarak FED'in önüne almışlar. Tahminim yıl içi planlarında bu toplantıda önden yüklemeli bir faiz artışı vardı ama 25 Nisan için yoktu.

Şimdi erken seçim dolayısıyla 25 Nisan'a da stress birikti. Bence işte bu tcmb'nin öngöremediği bir durum ve her iki toplantıda da faiz arttırmak zorunda kalmak gibi bir açmaz ile karşı karşıyalar hem de seçimlerden hemen önce. Hadi bakalım.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/...testi-40814698

Tam da zamanında geldi bu yazı...
    teşekkürler sn bora.

6. Alıntıdır...

"Çıkmış Siirt'ten benim aday olmamı anlatıyor? Bilmiyorsun ya. Bir öğren. Sizin karakteriniz de var, cibileyetinizde var. Öyle bir şey yok. Bununla uzaktan yakından alakası yok. Biz buralara gökten zembille inmedik, çalışarak geldik."

http://www.bloomberght.com/haberler/...rtada-piyasada

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Dünya kadar işim/iz var arkadaşlar,

ceviz kabuğunu doldurmayacak konular için, beni ve moderatör arkadaşlarımızı meşgul etmeyin.

konu kapandı dedim, kibarca.
    Agiz tadiylan, bir "Niza" neyim yapamayacakmiyiz, surada?

Hem ben emekliyim, Dunya isleriylen alakam kalmadi!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by varolmayansehir Yazıyı Oku
    Alıntıdır...

"Çıkmış Siirt'ten benim aday olmamı anlatıyor? Bilmiyorsun ya. Bir öğren. Sizin karakteriniz de var, cibileyetinizde var. Öyle bir şey yok. Bununla uzaktan yakından alakası yok. Biz buralara gökten zembille inmedik, çalışarak geldik."

http://www.bloomberght.com/haberler/...rtada-piyasada
    2002 seçimlerinde %34 oyla iktidara gelen AKP’nin genel başkanı Erdoğan, siyasi yasağı nedeniyle seçimlere giremedi ve milletvekili seçilemedi. Bu nedenle seçim sonrası kurulan 58. Hükümet, Abdullah Gül’ün başkanlığında kuruldu. Bu hükümet, Erdoğan’ın siyasi yasağının kaldırılması için TBMM’ye yasa teklifi sunuldu. Yasa oy çokluğuyla kabul edildi ancak dönemin Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer tarafından “öznel, somut ve kişisel†olduğu gerekçesiyle veto edildi. Yasa teklifi değiştirilmeden ikinci kez meclise sunuldu. Tekrar kabul edilen yasa bu kez Sezer tarafından onaylandı. Böylece Erdoğan’ın milletvekili seçilmesinin önündeki hukuki engel ortadan kalkmış oldu.

Siirt seçimlerinin iptali
    Bu adımın ardından AKP, Erdoğan’ı hapse girmesine yol açan konuşmayı yaptığı Siirt’ten milletvekili çıkarmak üzere harekete geçti.
    AKP, Siirt’in Pervari ilçesinde 3 sandık kurulunun oluşturulmadığını ve 1 sandığın kırıldığını öne sürerek bu ildeki seçimlerin iptali istemiyle Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) başvuruda bulundu.

YSK bu başvuruyu kabul etti ve 2 Aralık 2002’de Siirt seçimleri iptal edildi. Böylece TBMM’ye Siirt’ten giren 3 milletvekilinin (AKP’den Mervan Gül, CHP’den Ekrem Bilek ve bağımsız milletvekili Fadıl Akgündüz) milletvekillikleri düştü.

Siirt seçimleri 9 Mart 2003 günü tekrar edildi ve seçime giren 4 parti arasından AKP oyların %84,8’ini alarak 3 milletvekili adayını da meclise gönderme hakkı kazandı. Hakkındaki siyasi yasağın kalkması sonucu milletvekili olmasının önünde engel kalmayan Erdoğan’la birlikte 2 milletvekili daha (Öner Gülyeşil ve Öner Ergenç) böylece AKP sıralarından meclise girmiş oldu.

Sayfa 524/1023 İlkİlk ... 24424474514522523524525526534574624 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •