Sayfa 47/580 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon
Arama sonucu : 4634 madde; 369 - 376 arası.

Konu: YATAS - Yataş

Alıntı Originally Posted by slm333 Yazıyı Oku
    görebildiğim kadarıyla bgc nin elinde bu kadar hisse yok. olsa olsa açığa satış yapmıştır. tahminimce yabancılar satıyor havası vermeye çalışıyor. ya finansla anlaşmalı yada değilse ödünç hisse aramaya başlamalı. ha onu bilmiyorum mery teyze gibi takas yetkisi yok da başkası üzerinden al sat yapıyorsa o da ancak t+2 de görülebilir. bgc nin takas yetkisi olup olmadığını bilen varsa yazarsa seviniriz
    merril ve bgc nin takas yetkisi yok. bu ikisi citi ve deutsche için alır veya satar. emin olmamakla birlikte, merril citi için; bgc deutsche için çalışır diye aklımda kalmış. yanlış hatırlıyor isem, bilen bir arkadaş doğrusunu yazarsa sevinirim.

t+2ye kadar bunların takas bakiyeleri + veya - gözükse de, t+2 de gerekli virmanları yaparak bakiyelerini sıfırlamış olurlar.

Alıntı Originally Posted by boga_ayi Yazıyı Oku
    Sn. Cok400; İçinde bulunduğumuz hayatın kendisi de öyle değil mi senaryo yazılır bize de senaryoyu bilmeden oynamak düşer. Aslında borsada teknikte her zaman olmasa bile çoğunlukla bizim bilmediğimiz arka plandaki gelişmelerin yansıması. Bu yansımadan ne kadar fazla çıkarım yapabilirsek o kadar kazanç elde edebiliriz. Patronun bu seviyeden alım yapıyor olması ciddi bir veri bence. Bu gazla daha gidebilir....
    hayatın diğer alanlarında da olduğu gibi, borsada da "bilgi" çok kıymetli. ama ne yazık ki bizler bilgiyi (amiyane tabirle) gıdım gıdım elde edebiliyoruz.

bir de dediğiniz gibi, patronun bu seviyelerden bile alması enteresan. bu bana 2017-1Ç bilançosunun güzel olacağına dair bir işaretmiş gibi geliyor. sizin 2017-1Ç karı için bir tahmininiz varmı sn boga_ayi? benim tahminim 8,8milyon tl (+/- %5) şeklinde. bakalım bu sefer tahminim tutacak mı? yoksa yine karavana listeme bir çentik daha mı atacağım

3. Sn.Cok400; açıkçası ben temel konulardan pek anlamam. Sizler gibi bilenlerden yada dergilerden takip etmeye çalışıyorum. Dolayısıyla pek bir yorumum yok. Ama geçen yıla göre %70 ciro artışı olacağı söyleniyordu.

4. Son 4 gündür yabancı oranında düşüş var, yabancılar satmış. Gerçi öncesinde aldıklarından, kar satışı olabilir.

vay canına!
    en yüksek 9,24
    en düşük 8,78
    yani 46 kademe geri geldi. yani 9,24e nispetle %5 geri çekildi.
    "çok kısa vadeli düşünenlere" çok ters gelecek hareketler bunlar.

6.  Alıntı Originally Posted by cok400 Yazıyı Oku
    vay canına!
    en yüksek 9,24
    en düşük 8,78
    yani 46 kademe geri geldi. yani 9,24e nispetle %5 geri çekildi.
    "çok kısa vadeli düşünenlere" çok ters gelecek hareketler bunlar.
    Ah Sn.Cok400 Ah.. 9.16 dan sattığımız kağıdı daha geri gelmiyor diye bekleyemeden 9.1 dan tekrar aldık. Sonrası malum. Bu hareket çok iyi oldu. Gün içi realizasyon.. Kuvvet bulup gerisi gelirse süper olur.

alış kademelerini çok zayıf tutuyorlar.
    es kazara birisi 4-5bin lotu aktif sat dese, 10 kademe birden gidecek.

Alıntı Originally Posted by boga_ayi Yazıyı Oku
    Ah Sn.Cok400 Ah.. 9.16 dan sattığımız kağıdı daha geri gelmiyor diye bekleyemeden 9.1 dan tekrar aldık. Sonrası malum. Bu hareket çok iyi oldu. Gün içi realizasyon.. Kuvvet bulup gerisi gelirse süper olur.
    olsun. en azından 6 kademe avantajın var. komisyonu düşsek kalanı 4 kademe rahat eder. avantaj, avantajdır. tersi olmasında...

Sayfa 47/580 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •