Sayfa 509/637 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519559609 ... SonSon
Arama sonucu : 5090 madde; 4,065 - 4,072 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

1.  Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Professional yatırımcı arkadaşlar önümüzdeki 2-3 aylık süreç için mevcut stratejilerini koruyor mu? Yoksa risksiz yatırım ağırlıklı devam edip recover moda mı geçiyor? YTD

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Profesyonel olmasam da, yarı profesyonel sayabilirim kendimi...bu nedenle cevap vereyim dedim.

Hisse portföyüm hedeflediğim miktarının %20 sine ulaştı...tümü koruma altında, yani endeks düşüşünden cok az, hatta portföyüm endeksi outperform ederse bu dönemi portföyü büyüterek atlatabileceğimi düşünüyorum.

Düştükçe alıma devam, 99.xxx lerin seçime kadar görülebileceğini düşünüyorum..global düşüş trendi başladı bence.

2. viop da hedge ederek nasıl portfoyu buyuteceksınız anlayamadım hısseden kazanç olunca hedge edılen kısım kaybedecek bır cepten obur cebe yaniii bu sekılde portföye artı yazdırmaz cok zor...

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Profesyonel olmasam da, yarı profesyonel sayabilirim kendimi...bu nedenle cevap vereyim dedim.

Hisse portföyüm hedeflediğim miktarının %20 sine ulaştı...tümü koruma altında, yani endeks düşüşünden cok az, hatta portföyüm endeksi outperform ederse bu dönemi portföyü büyüterek atlatabileceğimi düşünüyorum.

Düştükçe alıma devam, 99.xxx lerin seçime kadar görülebileceğini düşünüyorum..global düşüş trendi başladı bence.

3.  Alıntı Originally Posted by beyazyakalı Yazıyı Oku
    viop da hedge ederek nasıl portfoyu buyuteceksınız anlayamadım hısseden kazanç olunca hedge edılen kısım kaybedecek bır cepten obur cebe yaniii bu sekılde portföye artı yazdırmaz cok zor...
    Endeks %10 düşerse hedge %10 kaybı karşılar. Portföy ise XU030 endeks üzeri (en likit vadeli seçildiğini farz ediyorum) %10 getirirse maliyetler olmadan %10 getiri olur. Hedge için komisyona ek kayma ve düşüşte bir miktar makas maliyeti de oldu diyelim net %8 gibi bir artısı olur. Makas avantaj da sağlayabilir tabii.

4.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku

Tumu shortla korunduktan sonra %20'de tutmanın bır sebebı var mı? Neden %100 degıl kı?

Sonucta "deger yatırımı portfoy" outperform edecekse esas boyle dusus donemlerınde gecer endeksi benım bıldıgım... yoksa cıkarken yuksek betalılar outperform edecek zaten, bankalar vs...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

5. Merhaba;

Yurtdışı Piyasalarında İlk Temettümü Norveç ORKLA firmasından Aldım Az ama bakalım kartopu etkisi yaratabilir miyim?;

https://siriusvarlikfonu.blogspot.co...sse-yatrm.html

6.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Sasa gibi son 1-2 yılda 10 kata yakın artış sağlamış hisselerde cok dikkatli olun derim. Karlılık artısı iyi, beklentisi yüksek ama bu durumu fazla fazla fiyatlamış çok hisse var..sonra herşey iyi giderken hisse fiyatı neden düşüyor diyebilirsiniz.

İsterse uzaya füze fırlarsın...pahalıysa alınmaz...mesela tesla hakkaten uzaya adam gönderdi, geleceği çok parlak, ama bu fiyatlardan alınmaz, hatta satılır
    üstat o tesla değil spacex.. kardeş şirket sayılır aslında ama..
    bir de uzaya daha adam göndermediler, arabadaki mankeni kastetmiyorsan tabii.

7.  Alıntı Originally Posted by dividend Yazıyı Oku
    Hiç bir ticari faaliyette bulunmayacağınızı sadece yatırım amaçlı kuracağınızı varsayarak tutar yeteri kadar büyükse olabilir tabiki ama değilse sırf bu amaçla açacağınız şirketin kuruluş ve zorunlu işletme giderleri (muhasebeci vs. gibi) stopaj tutarının çok üzerinde olur. Ayrıca temettüden stopaj ödemeseniz bile şirket karından kurumlar vergisi ödemeniz gerekecek ki işin ayrı bir boyutu. Bu söylediğinizi yapanlara holding deniyor zaten
    Peki hisse artışından dolayı yaptığım kazanc icin vergi ödemem gerekiyor mu?

survival Guest
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Köy evinde tadilat işleri ardından bağ bahçe işlerine başlıyorum...bugün baya ot biçmem lazım��dün akşam menüde kaburga etinden kuzinede güveç vardı��

Bir erken emekli olarak ara sıra özendirici mesajlar atacağımı söylemiştim��

10 gün daha buralardayım, başlık size emanet,
    Fotoğraf bekliyoruz sizden Sn Cauti Lütfen köyden manzara, bahçe vs fotoları paylaşın, hiç değilse bakıp biraz olsun rahatlayalım şu istanbul iş ortamında

Sayfa 509/637 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519559609 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •