Sayfa 668/852 İlkİlk ... 168568618658666667668669670678718768 ... SonSon
Arama sonucu : 6815 madde; 5,337 - 5,344 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1.  Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    1 tl nominal pay için 1,29 belirlenmiş iş cep haberde vardı
    is bank bugün 500 bin lot 2,55 lerden ortalama ile aldı kardeş, madem 1 lira olacaksa niye alsın salakmi bunlar, sizi okuyunca 2,39 den alıyorum biraz da ben oyun var sanki bu işte

2. ya arkadaşım tamam iyi niyetlisin bir iki kere yazdın kendinde sattın git keyfine bak 50 kere yazma giren bana giriyor sanane

3.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    is bank bugün 500 bin lot 2,55 lerden ortalama ile aldı kardeş, madem 1 lira olacaksa niye alsın salakmi bunlar, sizi okuyunca 2,39 den alıyorum biraz da ben oyun var sanki bu işte
    kardeş bol bol alabilirsin sıkıntı yok,ben 1,29 olacak demişmiyim yorumda iyice oku ondan sonra cevap yaz
    işcepte böyle bişey yazıyor acaba nedir babında sordum yoksa hisse 1 lira olmuş 5 lira olmuş beni bağlamaz yarın ben al sat için girerim o da benim şansıma
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

4.  Alıntı Originally Posted by Kasabalı Yazıyı Oku
    ya arkadaşım tamam iyi niyetlisin bir iki kere yazdın kendinde sattın git keyfine bak 50 kere yazma giren bana giriyor sanane
    zevk almaya bakacaksın o zaman
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

5. Arkadaslar e devletten ya da http://beb.spk.gov.tr adresinden sikayetinizi uapin spk ya her ne kadar spkdn umidimiz olmasa da biz yine de yapalim

LG-H870S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    zevk almaya bakacaksın o zaman
    sen çok zevk aldın tecrübelisin sana yazmamama rağmen atladığına göre

7.  Alıntı Originally Posted by Kasabalı Yazıyı Oku
    sen çok zevk aldın tecrübelisin sana yazmamama rağmen atladığına göre
    kardeş bana yazıp yazmaman önemli değil,sen milletin yorumuna bakma kendi bildiğinden şaşma yoksa biri der 2 tl olacak biri der 5 tl olacak önemli olan kendi bilgin tecrüben başkasının zevkine bakma belliki zarardasın o yüzden bişey demiyorum sana

8.  Alıntı Originally Posted by acemi_yatırımcı Yazıyı Oku
    Sayın tiger

şirket kurula başvuruyu bugün yaptı

spk nın belirleyecegi fiyat

spk haftalık bülteninde duyurulacaktır. şirketin başvurusunun kabul edilecegi zaman spk bunu artık süre ne kadar olur bilemem 3 haftada olabilir iki ay da ama sonuc haftalık bültende duyurulacaktır.

o zaman hep birlikte ögrenecegiz

ayrılma akcesi şirketin başvuruda belirttiği 1.42 tl den mi olacak

yoksa bu kararı aldıgı gün öncesindeki 30 günlük ağırlıklı ortalama fiyattan mı olacak

bunun cevabını kurul verecek

saygılarımla
    Acaba birleşme kararı alındığında, ( 18 Nisan Çarşamba ) önceki 30 günlük ağırlıklı fiyat ne oldu? Her halikarda 2,39 dan çok daha fazla olduğu kesin. Top tam anlamıyla SPK da. Geçmişte Kipa-Migros birleşmesi gibi başvurulara nasıl karar verdiler, merak ediyorum.

Sayfa 668/852 İlkİlk ... 168568618658666667668669670678718768 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •