Sayfa 550/1023 İlkİlk ... 50450500540548549550551552560600650 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 4,393 - 4,400 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    bosporos yeni nikiyle mi gelmiş yoksa bende gördüm
    Yok, CRASH TÜM HIZIYLA diye gözüküyor nick.

Forumdaş hoşgeldin..... (şüphelerim doğru mu çıkıyor sanki)
    Son düzenleme : rxpu; 25-04-2018 saat: 16:24.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Jöleli kara duman atıyor balata mı yaktın a yavrım [emoji16]

SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Dürüstlük bitmeyen sermayedir.

"Trend is your friend" , arkanıza yaslanın ve FED in faiz artırımlarına devam etmesini bekleyin........... DXY de benim indicatör USDCAD dir o yükselince diğerleri de takip ediyor........

Ne döviz cinsi borçlarımız azaldı ne de böyük iş adamlarımızın bankalara çektikleri restler sona erdi............... Daha karpuz keseceğiz diye düşünüyorum

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    "Trend is your friend" , arkanıza yaslanın ve FED in faiz artırımlarına devam etmesini bekleyin........... DXY de benim indicatör USDCAD dir o yükselince diğerleri de takip ediyor........

Ne döviz cinsi borçlarımız azaldı ne de böyük iş adamlarımızın bankalara çektikleri restler sona erdi............... Daha karpuz keseceğiz diye düşünüyorum
    BIST kenefinde 2 cent`i görelim en az 4-5 büyük baş betoncu daha batsın sonrasına bakarız.

5. Yerli ve milli ekonomistlerimizde merkez bankasının kararı ile iyi cortladılar...(kahir ekseriyeti...)

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Yerli ve milli ekonomistlerimizde merkez bankasının kararı ile iyi cortladılar...(kahir ekseriyeti...)

saygılar/başarılar
    Ekonomist derken Bloomberg Tv de gaz çıkarır gibi atıp tutan üç beş kendini bilmez zatı muhteremden mi mi bahsediyorsunuz ! Bunlar dan bazıları daha yakın zamanda sepet kur 3 ün üstüne çıkarsa sorun olur diyen ama ne hikmetse 4 leri fazlasıyla geçmesine rağmen şimdi başka şeyler söyleyip milleti kandırmaya çalışan tipler. Artık anlayın bunları dinleyip para kazanmaya çalışacak yatırımcıların halini.

7. 4,10 larda tutunursa kısa vadede 4,20 yolu açık.

ne dersiniz?

8.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Ekonomist derken Bloomberg Tv de gaz çıkarır gibi atıp tutan üç beş kendini bilmez zatı muhteremden mi mi bahsediyorsunuz ! Bunlar dan bazıları daha yakın zamanda sepet kur 3 ün üstüne çıkarsa sorun olur diyen ama ne hikmetse 4 leri fazlasıyla geçmesine rağmen şimdi başka şeyler söyleyip milleti kandırmaya çalışan tipler. Artık anlayın bunları dinleyip para kazanmaya çalışacak yatırımcıların halini.
    O koca kafalı kel Işık Ökte ne diyecek bakalım...
    2018 i/borsayı öve öve bitiremiyordu....

Diğer kel Halil nerelerde?
    Gören varmı?

saygılar/bakalım..
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Sayfa 550/1023 İlkİlk ... 50450500540548549550551552560600650 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz