Abd 10y 3,020 +0,037 +1,25%
usd/try 4,0985 +0,0130 +0,32%
Abd 10y 3,020 +0,037 +1,25%
usd/try 4,0985 +0,0130 +0,32%
bir halt olacağı yok.
çıplak vatandaş'tan kastınız şener şen'in filmi ise filmin dolarla ilgisi yoktu. 4 çocuklu ailesini geçindiremeyen memurun kafayı sıyırmasıydı konusu.
ha memlekette dolarzede hiç olmadı mı, tabi ki oldu.. şu şekilde..
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/e...zede_oldu.html
tüm bu dolarzedeler soyunup sokağa atsa kendini, çıplaklar kampına döner memleket.
faizi artımakda çare olmadı...
Sarayın ne tepki verceği şahsen beni ilgilendirmiyor ,
ancak yakında birbirinden değerli siyasetçi ,bürokrat ,bankacı,finansçı helehele o iki kanka Prof Dr Cemil Ertem ile Yiğit Bulut'u bol bol dinleyeceğiz kesin gibi...
Alahtan bol bol belgesel kanal var zaplayıp durarım...cimri amerikalılar , kuponcular ...
Aliyev gelmiş Allahtan birz silah falan alır ,umalım İsrail yerine bizi tercih eder...
Nasıl olsa kankası Rusya ile bizi çoooook sevdikleri için bize bolbol doğal-gaz iteleyecekler pardon satacaklar....Kendi ülkesinde doları yasaklamıştı ,belki Reis'e akıl verir bizimkilderde yasaklarlar
Faiz arttırmakta çare olmadı görüşü yanlış faiz arttırılmasaydı seviye nerede olurdu ? Amaç kuru pata küte indirmek olsa 500 baz yaparsın artışı ! Ama istenen bu değil gibi gözüküyor !! bir gün 5 kuruş aşağı ertesi gün 10 kuruş yukarı aşırı dalga boyu istenmiyor asıl amaç kurdaki oynaklığı durdurmak ! kurdaki oynaklığa bakmak lazım önümüzdeki günlerde 75 baz puanın yarattığı tam etkiyi görmek için
ben halen bu tip arttırırmın ne işe yaradığını çözmekte zorlanıyorum gösterge faiz %8 de kaldı enflasyon %10 kusur mantığı ne bu şekilde hareketin ve nereyekadar sürdürülebilir
bir halt olacağı yok.
Yukarıdaki linkte flaş bir iddia var dolar yol sonu 7 TL. demişler.ne dersiniz?
Yer İmleri