dostum uzun vadede görürüsün sen işin ciddiyetini anlamamışın sanırım 1.29 ayrılma 0.032 kipa hissesi 1 migros alacak yani 1/0.032=31 kipa 1 migros alacak migrosun fiyatına bölersen 23/31= 0.74 kuruş yapıyor birleşmede .yeni girecekleri uyarıyorum fiyat ucuz diye haberiniz olsun migrosun şu andaki fiyatıyla birleşme olursa 74 kuruş ayrılmada 1.29 unuz var.asla yatırım tavsieysi deildir şu anki durumun hesabını bilin diye ortaya koydum.nitekim birleşmenin onaylanacağı kesin deil.ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN
https://www.facebook.com/groups/9593...location=group BURADA TOPLANALIM BÜTÜN KURUMLARA SORUNUMUZU ANLATALIM
Ben de tvet attım arkadaşlar .umarım faydası olur
LG-M250 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar bakın önümüzde canlı örnekleri var. Aynı durumları yaşarız. Çoluğumuza çocuğumuza harcayamadığımız onbinlerce lira eriyip gözümüzün önünde gidince pişman oluruz keşke olsaydı da hiç şunu yapsaydık demenin ne kötü bir şey olduğunu illa başımıza gelince anlamak zorunda değiliz. Sesimizi sosyal medyadan duyurmamız gerekiyor. Twitterdan mutlaka yazın insaf yahu şuraya yazan onlarca insan var twitterda yazan 20 kişi anca var
Twitter da müthiş bir propaganda ve işbirliği başladı arkadaşlar.....Ne kadar yayılırsa o kadar görünür olur konu.
Bol şans hepimize.
hocam belki de şu ufakda olsa yükseliş hareketinde bunların etkisi var vazgecmeyelim lütfen baktınızı almaz. Bir kaç twit atalım içinde #kipa gecsin @anadolugrubu gecsin @himmetkaradag ve @alifuattaskesen gecsin. Ne kadar çok olursak ne kadar fazla yazarsak o kadar ihtimaller yükselir. Bugüne dek bu tür durumlarda sessiz sessiz bekleyenler hiç bir zaman kazanamadı şimdi biz de susarsak bize acıyan olmaz
Defolun kötümserler milletin hakkına girenler...bugün artı kapatacaz inşallah...Patronu dize getirecez malinıza sahip çıkın...
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri