Sayfa 577/804 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon
Arama sonucu : 6426 madde; 4,609 - 4,616 arası.

Konu: NUGYO nurol gmyo

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,824
    tahtada malum sahsin ekibi vardiysa neden bugune kadar adam akilli bir yukselis goremedik merak ettim..bu sahsin diger tahtalarinda hep asagi yukari hareketler görülüyor ama bunda nedense hep asagi yonlu..bence yakin zamana kadar ve bugun de galipin bu tahtada olma ihtimali yoktu..

2.  Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    tahtada malum sahsin ekibi vardiysa neden bugune kadar adam akilli bir yukselis goremedik merak ettim..bu sahsin diger tahtalarinda hep asagi yukari hareketler görülüyor ama bunda nedense hep asagi yonlu..bence yakin zamana kadar ve bugun de galipin bu tahtada olma ihtimali yoktu..
    galıp metro yatırımdan aldıgını herkes bılıyor cunku herkes hesap acamaz metrodan hesap acmak neredeyse ımkansız ıstersenız yarın gıdın bı deneyın hesap acabılıyonuz mu bakın ? o zaman bu ıs bu kadar zorsa peki metro yatırımdan alan kim ? oyak toplarken hısse daha gıtsın dıye metro yatırımdan 4.90 dan aldıgı malı 15 dk sonra 4.75 den zararına neden sattı ? pekı galıp elınde 200 bın lot varken 2 gun sonra galıbın elındekı 200 bın lot neden kayboldu nereye vırmanladı ? pekı alımlarda veya satımlarda genelde neden ortak gıbı global oyak ıcbc ve şeker var ? bence galıp cıkıyor burdan bı yukarı yıne satıs yapacak bu kurumlar belkı bır daha sonundada bu ısı bıtırıp eldekı malı ak ıs garantı ye ve ky olan zıraate yıkacaklar sonrası malum artık ıs ve ak yatırımın ınsafına kaldık onlarda ellerını vıcdanlarına koysunlar artık

3. NUGYO nurol gmyo

Senaryo yazmayın boşa tutmaz[emoji1] asimetrik Bilgi var yani biz bilmiyoruz onlar biliyor. Yakında kokusu çıkar..

Sonuç belki olumlu belki olumsuz olur..

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by NoMoreBets Yazıyı Oku
    Senaryo yazmayın boşa tutmaz[emoji1] asimetrik Bilgi var yani biz bilmiyoruz onlar biliyor. Yakında kokusu çıkar..

Sonuç belki olumlu belki olumsuz olur..

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    valla bugune kadar gordugum en zor kagıt ne taktıgı bellı ne vur kacı bellı

5. Gördüğüm kadarıyla tahtada 3-5 ky kalmışız ve ağlama duvarına dönmemiş burası. Buna rağmen böyle mal çıkılması hayra alamet değil. 3.150.000 mal vardı iş yatırımda bir zamanlar. Eğer o malı geri toplayacaksa ne ala. Yoksa nanay yavrum nanay.

6. dıger sayfaya gectım reklam cıktı nurollife reklamıymıs )) hay allah paralarımızı buralarda reklamlarda yıyolar hacı ))

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    1,824
     Alıntı Originally Posted by dacos Yazıyı Oku
    Gördüğüm kadarıyla tahtada 3-5 ky kalmışız ve ağlama duvarına dönmemiş burası. Buna rağmen böyle mal çıkılması hayra alamet değil. 3.150.000 mal vardı iş yatırımda bir zamanlar. Eğer o malı geri toplayacaksa ne ala. Yoksa nanay yavrum nanay.
    benim tahminim eğer içeriden olumsuz bilgiye istinaden yapılan bir satış yoksa (ki olsa sanırım daha fazla satılırdı) bir önceki 5.85 yukselisinde 5 in üzerinde hisse alıp maliyet yapanları daha da sıkıştırmak için hisseyi aşağıya doğru bastılar.

Ancak bunu yaparken özellikle 3,72 tabanına kadar inmediler. Çünkü hisseye başkalarının da dadanmasını istemiyor olabilirler.
    mesela ben 4 civarı ve altından alım yapmak için beklemeyi düşünüyorum.. tabi elimdekiler haric..

Bir arkadasımızın dediğine de katılıyorum.Bizi buralarda uzun süre bekletebilirler. Bu süreyi ilave alım fırsatları yakalamak için kullanmak ve pusuda beklemek mantıklı olabilir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    1,824
     Alıntı Originally Posted by Scrf5066 Yazıyı Oku
    galıp metro yatırımdan aldıgını herkes bılıyor cunku herkes hesap acamaz metrodan hesap acmak neredeyse ımkansız ıstersenız yarın gıdın bı deneyın hesap acabılıyonuz mu bakın ? o zaman bu ıs bu kadar zorsa peki metro yatırımdan alan kim ? oyak toplarken hısse daha gıtsın dıye metro yatırımdan 4.90 dan aldıgı malı 15 dk sonra 4.75 den zararına neden sattı ? pekı galıp elınde 200 bın lot varken 2 gun sonra galıbın elındekı 200 bın lot neden kayboldu nereye vırmanladı ? pekı alımlarda veya satımlarda genelde neden ortak gıbı global oyak ıcbc ve şeker var ? bence galıp cıkıyor burdan bı yukarı yıne satıs yapacak bu kurumlar belkı bır daha sonundada bu ısı bıtırıp eldekı malı ak ıs garantı ye ve ky olan zıraate yıkacaklar sonrası malum artık ıs ve ak yatırımın ınsafına kaldık onlarda ellerını vıcdanlarına koysunlar artık
    hissede galibin olduğuna hala inanmıyorum. ancak dediğiniz gibi bir an için bu doğru olsa galip çıkmışsa yine sevinirim. şöyle bir bakınca forumda galibin olduğu/çıktığı hisseler genelde ağlama duvarına dönmüş durumda. acaba neden?! kime hayrı dokunmuş ki!

Sayfa 577/804 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •