Allah razi olsun hocam
LG-H870S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
küçük yatırımcı arkadaşlar adamlar şirektin %97 (muhtemelen)sini toplamış muhtemelen gözleri halen dışarıdaki yüzde 3 te vahşi kapitalizim ve aç gözlülük bu olsa gerek
buna benzer bir olay kayum atanan kozal gurubunda yaşandı kayyum şirketin kaşsındaki parayı değerlendirmek iştemiş olaki nakit milyon dolarları adını bulacağınız bir firmayla 3 yıllık harfiyat anlaşması yaptı ve bu parayı sıfırlıyordu forumdakiler kayyumun tiwiter hesabına ekonomi köşe yazarlarına e mailler atıldı ve sonuç kayyum gitti ve kıyak anlaşma iptal oldu ama derseniz o devlet şirketi oldu kayyum vardı bende derim ki tüm ilgili mecralara e mail atın tiwitiri kullanın birisi magduruiyetinizi içeren bir yazı hazırlasın bu aç gözlülerin yaptığını her yere herkese duyurun bu arada kipa hissem yok sırf çoluk çocuğun rıskını buraya yatırmış 20 liralık oyuncak almayan pahallı diyen esirgeyen varlığını yitiren küçük yatırımcıların olabileceğini birazda yardımcı olması amacıyla yazıyorum her yere baş vurun sesiniz duyrun hakkınızı arayın Allah yardımcınız olsun
KOZAL GURUBUNUN FORUMUNU OKUYUN VE E MAİL ATILAN ADRESLERİ ALIN HAKKINIZI ARAYIN
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR HER KOYUN KENDİ BACAĞINDAN ASILIR.........
Merak ettim de Takaslarda son 10 gündeki değişiklikleri tablo haline getirdim .
ISYAT az toplamış gözüküyor ,
Gedik Eldeki malın bir kısmını vermiş
HALK YAtırım toplamış vs vs
Sonuç olarak 5 Takası büyük firma da bulunan toplam LOT miktarı artmış .
Yaklaşık toplamda 500 000 Lot arttırmışlar ...
Sadece durum tespiti yaptım .
Üst satır Fiyat gösterir , LOT lar x1000 Adet alınmalıdır ( KLOT )
![]()
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
En.etkili.cimer.cimer uzerinden gidenleri en erken cevapliyorlar.ayrilma maddesinin magduriyet yarattigini dy holding dogan holding birlesmesinde dogan yayin holdingcilerin anasini aglattilar.aynisini anel telekom ve kipada uyguluyor kurnaz patronlar.bunu ayrilma hakki fiyatinin adil.sekilde duzenlenmesinj isteyelim.cimerden.o ilgili kuruma yonlendiriyor zaten.
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yahu benim anlamadigim onemli.nitelik islem aciklandigi tarihten 30 gun oncesi ao aliniyor.simdi bu kipa daha once birlesme islemi acikladiydida o tarihte ki 30 gunluk fiyati baz aldi.yoksa yeni basvurduyda spk 1.29 u kabul etmez.sirkete soran oldumu 1.29 neye gore alinmis.
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gulincelikler@haberturk.com,
berkaya@haberturk.com,
pcebeci@haberturk.com,
ukorcan@haberturk.com,
mtoptan@haberturk.com,
iergulen@haberturk.com,
bkur@haberturk.com,
sgozdamga@haberturk.com,
iletisim@haberturk.com,
internet@haberturk.com,
dijitalreklam@cinerreklam.com.tr,
interneteditor@hurriyet.com.tr,
yatirimciiliskileri@hurriyet.com.tr,
okuriletisim@hurriyet.com.tr,
d.hizlan@hurriyet.com.tr,
e.ozkok@hurriyet.com.tr,
m.yilmaz@hurriyet.com.tr,
t.akyol@hurriyet.com.tr,
f.cekirge@hurriyet.com.tr,
a.hakan@hurriyet.com.tr,
a.selvi@hurriyet.com.tr,
f.bila@hurriyet.com.tr,
v.munyar@hurriyet.com.tr,
y.bayer@hurriyet.com.tr,
g.benmayor@hurriyet.com.tr,
k.atkaya@hurriyet.com.tr,
m.yetkin@hurriyet.com.tr,
o.muftuoglu@hurriyet.com.tr,
a.arman@hurriyet.com.tr,
v.ozer@hurriyet.com.tr,
e.saglam@hurriyet.com.tr,
r.tamer@hurriyet.com.tr
email atılacak köşe yazarları
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR HER KOYUN KENDİ BACAĞINDAN ASILIR.........
Yer İmleri