Sayfa 199/884 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299699 ... SonSon
Arama sonucu : 7065 madde; 1,585 - 1,592 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1. Tabi ki herkesin kendi dusuncesi. Kimseyi zarara ugratmak istemem. Ama bu son iki bilancoyla, bu kagidi, bu fiyatlarda; ne patron tutabilir, ne buyuk yatirimci, ne kucuk yatirimci... Tek sikinti borsa genelinde buyuk bir dusus dalgasi olmasi. O da orta vade de etkilemez ama kisa vade de sinir harbi yasatabilir.
    Bu son iki ceyrekte unutulmamasi gereken en onemli hususlar,
    1-Vergi indirimi sonrasindaki bilancolardi, kotu bilanco bekleniyordu. Olmadi
    2-Kurutma makinasi fabrikasinin bilancoya katkisi olmadi. Onumuz aydinlik insallah.
    Saygilar.

SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

genel alıcı kurumlar / satıcı kurumlar

ilk 5 kurum genel

3. Arçelik in bilanço kötü gelmiş. Yeni yıldız vesbe

4.  Alıntı Originally Posted by alanzo Yazıyı Oku
    Arçelik in bilanço kötü gelmiş. Yeni yıldız vesbe
    Bende senle hemfikirdim dün görünce.... DEdim ARCLK i en az %4 aşağı basarlar bu bilançoya dedim ama komedi %3.66 yukarda... VESBEnin o süper bilançosuna göre çıktığından daha çok çıktı. Şaka gibi .... işte bizim senetteki speklerin ne kadar aç gözlü olduğunun kanıtı. Babayı alırsınız babayı .... er yada geç bu senet layık olduğu değeri mike mike bulacak..... bizde o günü bekleyip , sizin elinize mike mike vericez....
    ---------------------------------
    yatırım tavsiyesi değildir....

5.  Alıntı Originally Posted by Lonely_Trader Yazıyı Oku
    Bende senle hemfikirdim dün görünce.... DEdim ARCLK i en az %4 aşağı basarlar bu bilançoya dedim ama komedi %3.66 yukarda... VESBEnin o süper bilançosuna göre çıktığından daha çok çıktı. Şaka gibi .... işte bizim senetteki speklerin ne kadar aç gözlü olduğunun kanıtı. Babayı alırsınız babayı .... er yada geç bu senet layık olduğu değeri mike mike bulacak..... bizde o günü bekleyip , sizin elinize mike mike vericez....
    ---------------------------------
    yatırım tavsiyesi değildir....
    Arçelik gidiyor. Adaletin bumu dünya.

6. Tofaş in da bilanço iyi ama oda gitmiyor

7. jants, uluse, vesbe, cemts topiklerini takip ediyorum, hepsinin de temel performansları çok güzel, karlı, büyüyen şirketler. Ama hepsinin ortak özelliği patron kağıdı olmaları. Siz temelini beğenip kağıdı alıyor yatırıp yapıyorsunuz ama patron gitmesi gereken kağıdı baskılayıp, kağıdı aşağı sürüyor ve insanları bıktırıyor, tahtaya ne büyük oyuncu ne de yabancı bulaşmıyor, patron da istediği gibi at koşturuyor. Nasıl olsa yenileri gelecek o da biliyor. Amaç tek KY'nin elindeki parayı binbir takla ile almak. Ben bulaştığıma pişmanım, zararsız atlatsam kolay kolay bulaşmam. Belki onunla birlikte hareket etmek gerekir para kazanmak için.
    Herkese Allah sabır versin diyorum bu tahtalarda.

8.  Alıntı Originally Posted by tekniker70 Yazıyı Oku
    jants, uluse, vesbe, cemts topiklerini takip ediyorum, hepsinin de temel performansları çok güzel, karlı, büyüyen şirketler. Ama hepsinin ortak özelliği patron kağıdı olmaları. Siz temelini beğenip kağıdı alıyor yatırıp yapıyorsunuz ama patron gitmesi gereken kağıdı baskılayıp, kağıdı aşağı sürüyor ve insanları bıktırıyor, tahtaya ne büyük oyuncu ne de yabancı bulaşmıyor, patron da istediği gibi at koşturuyor. Nasıl olsa yenileri gelecek o da biliyor. Amaç tek KY'nin elindeki parayı binbir takla ile almak. Ben bulaştığıma pişmanım, zararsız atlatsam kolay kolay bulaşmam. Belki onunla birlikte hareket etmek gerekir para kazanmak için.
    Herkese Allah sabır versin diyorum bu tahtalarda.
    ---------------------------------------------

Neyse 1 Mayısta KEMERE uçuyorum 2 hafta orada olacağım. SPEK yada PATRON bu baskıyı yapan her kimsen sen ancak dubayı alırsın..... sende bizde beklemeye devam. ARCLK in boktan bilançosuna rağmen bu hareketinden sonra BORSA nın amk üçkağıtçı dolandırıcı patronların vergiden kaçırdıkları paraları akladıkları , oyun yerleri !!!!

------------------------------------
    yatırım tavsiyesi değildir.....

---------------------------------------
    yatırım tavsiyesi değildir......

Sayfa 199/884 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299699 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz