Sayfa 40/461 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon
Arama sonucu : 3681 madde; 313 - 320 arası.

Konu: MRGYO - Martı GYO A.Ş.

1. O kadarını bizde biliyoriz. En azindan ben biliyorum. Sadece alim olmadigi için git geller yapıyor. Böyle devam eder.
    Bir iki hafta sonra belki çıkış olabilir. İnşallah ben yanilirim inşallah.
    Son düzenleme : zaza68; 30-03-2017 saat: 15:37.

İnşallah dostum bekliyoruz bakalım çıkış olur umarım.

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım hıcbır sekılde yatırım tavsıyesı degıldır. Tamamen saçmalamadır.
    Yatırım Tavsiyelerini sadece Yatırım Danışmanlığı Yetki Belgesine sahip olan kurumlardan alınız.

3. Kademe analizlerinde 50 ve 51 kademeleri ful satış görünüyor iş bankası iş cepten anlık kademe analizi görebilirsiniz
    48 görmeye görecekte tek güvencemiz orası altı olmaz diye düşünüyorum, kişisel düşüncem

4. Kapanışı görelim bakalim.

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

bugun resmen üstünde ölü toprağı vardı .
    Yatırım Tavsiyelerini sadece Yatırım Danışmanlığı Yetki Belgesine sahip olan kurumlardan alınız.

6. Şahsi fikrim operasyon bitti
    48 ide bugün yarın kırabilir
    Zaten Sonra gömün gitsin

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Operosyon falan bitti laflarını yerim sallama. Buraya kadar gelen hisse stop noktasindan daha da aşağıya inemez güven kalmaz. Önümüzde sezon var turizm bu yil canlanıyor. Hisse sahipleri kendi sektörlerinde söz sahibi oldu. Silkelemeyle milletin ellerindekileri alacaklar. Iki gün yoğun satış var buralarda gezmesi normal. Ben dünkü seçimden dolayi tepki verir diye bekledim oda olmadi.

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by muteber Yazıyı Oku
    Şahsi fikrim operasyon bitti
    48 ide bugün yarın kırabilir
    Zaten Sonra gömün gitsin

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    sadece guluyorum.

Sayfa 40/461 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •