Taciz derken açarmısn
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hesap sormak ve taciz arasında bayağı fark var
Ben sokağı iyi süpürmeyen belediye işçisinden hesap sorabilirim zira benim.vergilerimle para kazanıyor
Ayni. Şekilde hakkımı gasp eden dende hesap sorabilirim hakaret etmeden
Taciz farklıdır hukukçuyum. So
Nuçta
Taciz ile alakası yok zira raporu yazan erkek olduğunda arayıp arkadaşım bunu nasıl hesapladın diye sorabilşyor isek münasip bir dil ile kadın olunca da sorabilirsiniz.. ironi = inori
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861
Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.
Jak Bey ve Fehmi Bey'in verdiği soru önergelerindeki,
Kipanın 30 a yakın gayrimenkulünün 2017 de değerleme artışı 206 milyon küsur olmuşken, migrosun 2015 aralık ayında Kazakistanda 38.319.000 tl Makedonyada 102.540.000 tl değerinde arazi arsa ve binaların Ocak 2018 de 873.310.000 tl pozitif fark bulunmuş.
Migrosa kira getiri oranına dayalı yeniden değerleme uygulanırken, kipaya ise belediye rayiç değerden değerleme yöntemi uygulanmış.
Şimdi bunu şöyle yapayım die düşündüm, geçen hafta ina yöntemi üzerine şikayetler yapmıştım bu hafta da bunun incelenmesi için şikayet yapacamaklıma geldikçe canım sıkıldıkça konu konu şikayet açacam
Soru önergelerinden çok şikayet konusu çıkacak, konu da sıkıntı çekmicem. Şikayet için arkadaşlar devamlı linkler paylaşıyo sağolsunlar. Hakkını savunmak paradan daha değerli.
Bir de şunu ekleyim, uzun süredir bu piyasadayım, bu sitede duhulum 2008. Ben bu şirketteki gibi bi yatırımcı kitlesi görmedim, duymadım. Genel kurula katılan arkadaşlar bize gurur verdiniz, en içten teşekkürlerimi sunarım. Bi de migros tribününün çaresizliğini cepheden videoya kaydetmek ayrı eğlenceli olmuş.![]()
Bu işlerde parmağı olan her kişi öbür tarafta bile ensesinde olacağım
Yer İmleri