Sayfa 514/637 İlkİlk ... 14414464504512513514515516524564614 ... SonSon
Arama sonucu : 5090 madde; 4,105 - 4,112 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

Gökyüzünde kara bulutlar, aşağıda halka arzlar , bedelli sermaye artırımları var. Herşey iyiyken yapılmayan arzlar neden şimdi yapılıyor ?

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

2. Uzun lafın kısası firmaların ucuz döviz boru hatları tıkanmış. Şimdi sineyi milleti dönmüşler mecburiyetten

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    malesef yanlış bilgi...bedelliye katılmassanız kaybınız olur..rüchan hakkını tam anlamı ile kullanamazsınız....zaten fiyatta çok oynar genelde bedelliye kadar....
    Geçmişte bir hissemde bedelli sermaye artisi olmuştu Araci kurumda bir musteri temsilcisi butun musterilerin bedelli işlemini takip etmek icin gorevlendirilmisti , Beni aradiginda bedelliye katilmamiz zarariniza olacak demisti , Katilmamistim ama islemleri temsilci yaptigi icin neyi aldi neyi satti hic anlamamistim ama zararim olmamistim

Katilmak yada katilmamak için Musteri temsilcinizden yada kurumunuzun araştirma bolumunden detayli bilgi aliniz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,111
     Alıntı Originally Posted by oralet Yazıyı Oku
    Geçmişte bir hissemde bedelli sermaye artisi olmuştu Araci kurumda bir musteri temsilcisi butun musterilerin bedelli işlemini takip etmek icin gorevlendirilmisti , Beni aradiginda bedelliye katilmamiz zarariniza olacak demisti , Katilmamistim ama islemleri temsilci yaptigi icin neyi aldi neyi satti hic anlamamistim ama zararim olmamistim

Katilmak yada katilmamak için Musteri temsilcinizden yada kurumunuzun araştirma bolumunden detayli bilgi aliniz
    Pekala.. katilmayinda görün.....ya katılacaksınız yada öncesinde satacaksınız...fakat bu arada fiyat duserse yine zarar edersiniz ..

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

5. Aksa beklentilerden kötü gelen 3 aylık bilanço sonrası %10 kadar asagida...teşvik, iyi bilanço beklentisi vs son 2-3 ayda iyi çıkmıştı..,uzun vadeciler için iyi bir fırsat olabilir..

Ben bu hissedeki pozumu 3x den 4x e çıkardım %10 asagidan. Daha alacak 6x tl lik nakit ayrılmış durumda.

6. Burada uzun vade için takibe değer bulduğumuz pek çok hisseden bahsedildi..bazen beklentilerden kötü gelen( aslında özünde gayet iyi bilançolar) karlar bedeniyle güzel fırsatlar çıkabiliyor...bu noktada birbirimizi fırsatlar konusunda uyarabiliriz.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    hatay
    Gönderi
    501
    bu düşüş hiç hayra alamet değil. Düşüş borsa ve Türkiye ile ilgili. bi borsa böyle düşmez, anlıkdan bahsetmiyorum, bir aydır düşüyor ve kimseden mantıklı bir açıklama gelmiyor. gele gele baskın seçim haberi geldi, bi de zart lobisi zurt lobisi vs safsataları geldi. işin sonu hayır değil.
    a haberi açıyom: benim coşmuş fezaya çıkmakta olan cennet vatanım ve hainler çetesi haberleri var. tutuklana satın alına 3-5 tane kalmış olan muhalif gazete ve kanallarda kriz ve büyük çöküş başlamak üzere haberleri var. diğer çoğu kanalda ise bişey yok.

8.  Alıntı Originally Posted by alirza Yazıyı Oku
    bu düşüş hiç hayra alamet değil. Düşüş borsa ve Türkiye ile ilgili. bi borsa böyle düşmez, anlıkdan bahsetmiyorum, bir aydır düşüyor ve kimseden mantıklı bir açıklama gelmiyor. gele gele baskın seçim haberi geldi, bi de zart lobisi zurt lobisi vs safsataları geldi. işin sonu hayır değil.
    a haberi açıyom: benim coşmuş fezaya çıkmakta olan cennet vatanım ve hainler çetesi haberleri var. tutuklana satın alına 3-5 tane kalmış olan muhalif gazete ve kanallarda kriz ve büyük çöküş başlamak üzere haberleri var. diğer çoğu kanalda ise bişey yok.
    çöküşler asla göstererek ve beklendiği zaman olmaz.

önce biraz çöküş seçim sonrası yalancı bahar, sonra patlak fren bayır aşağı...

uzun vade yatırımcı olmak için fırsat ayağımıza geliyor, nakit bulundurmak lazım.

Sayfa 514/637 İlkİlk ... 14414464504512513514515516524564614 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •