Bir süredir sessizce sadece grafik ve verileri yüklemekle yetiniyorum ama boş durduğumu ve gevşediğimi sanmayın.!!
Aksine çok yoğun bir çalışma temposu ile programlama konusunda kendimi yetiştiriyorum. Çok kısa olmasa da yakın bir gelecekte çalışmalarımın meyvesini inşaAllah toplamaya başlayacağımızı umuyorum...
Belki diyebilirsiniz:
- Biz sadece Borsaya odaklansak ve o konuda çalışmalar yapıp bilgi paylaşsak...
İşte ben de tam olarak bunu yapmaya çalışıyorum.
- Bilgiyi ben buradan yazdığımda kalabalık sayfalar arasında tozlu bir sayfa olacak ve kaybolacak. Kimse ona erişemeyecek...
- Tekrardan dönüp bakmak istesek bile hangi sayfada hangi bilgi vardı? bilemeyeceğiz...
Maalesef forumlar güzel ama bu yönden çok eksik kalıyorlar. İşte ben de bu eksiği kapatmaya çalışıyorum.
Allah kısmet ederse;
- Kendime aldığım tüm ders niteliğindeki Teknik/Temel Analiz notlarımı sizlerle de paylaşmak istiyorum.
- Bunu ben bir deftere veya Word sayfasına yazar, istediğim zaman da açar bakarım. Şimdiye kadar da böyle yapıyordum ama bu şekilde olunca bilgi sadece bende kalıyor. Ben dahi bu durumda her yerden ulaşamaz oluyorum...
Şimdi bu bilgileri Online olarak sizlerle paylaşınca isteyen istediği zaman ve yerden bu bilgilere ulaşabilecek.
İsteyen benimle birlikte çalışmalar yapıp, görüşlerini beyan edebilecek. Ortaya çıkan ürün de tüm toplumun hizmetine sunulacak...
Şu mübarek günlerde Rabbim bu düşüncelerimi hayata geçirmeyi nasib eder inşaAllah... Bu işler beni aşan işler ama 50 sinde de olsam karınca misali yılmadan devam ediyorum. Sırf bu iş için bir sürü kitap ve paralı eğitim aldım. Sonucunu görünce, değip/değmediğine hep beraber karar vereceğiz...?
İnşaAlah hayırlı olur...

Yer İmleri