Alıntı Originally Posted by ERSOYDELTA Yazıyı Oku
RYSAS mal toplanması mevcut haberler ile yankı yapılmadan önce biraz daha vakit istiyor.
Demiryolu yatırımı ve gizli yatırımları mevcut.
Aynı KAREL ile comdo gibi bekletip bombayı sonra patlatacaklar.
ESCOMda da durum biraz benzer bir kaç teknoloji yatırımı daha medyaya verilmedi büyük ihtimalle fiyat yukardayken verilecek
belki COIN olayı belki belli bir yazılım bende bilmiyorum.
bu arada EDIP ve ITTFH unutulmasın.
aynı zamanda forumun başından bu yana ara ara yazdığım ALGYO yu şu sıralar inceleyin .
ESCOM için yazmışsın coin üretecek, yerli watsap fln. Gizli bir teknoloji üretiyorlar diye. senin galiba patron satışından haberin yok her gelene her kademeden mal yediriliyor. 0.72-0.76 aralığına gelir mi vs. Yazmışsın bence yazdıklarına dikkat et kağıt 0.50 ile 0.60 aralığına gelecek bir potansiyele sahip. 0.20 lerden bahsetmiyorum bile. Alanında elinde uzunca bir süre kalır gibi. Sana kanıp millet alınca çok ciddi hedefe girersin. Haa diyeceksin ki millet bana niye kanıp alıyor? Şu ana kadar bütün yazdıklarını okudum. Güzel çalışmaların var emeğine saygı duyuyorum. Ancak ESCOM ile ilgili teknik bir bilgi paylaşmadın henüz varsayımlar üzerine konuşuyorsun. Koy şuraya bir grafik veya analiz nasıl oluyor hep birlikte görelim. Birde borsa %65 aşağı potansiyeli varken???? Benim aklım almadı.
Maksadım kırmak yada üzmek değil yanlış bir şey yazmışsam da hakkını helal et...