Sayfa 200/367 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300 ... SonSon
Arama sonucu : 2933 madde; 1,593 - 1,600 arası.

Konu: Tarihte bugün ve viop

1. başkanlık ve meclis aritmetiği 2 bilinmeyenli denklem,
    seçim sonrası başkan kim olacak dan daha önemli meclis aritmetiğinde başkanı sallayabilecek karşı bi çoğunluk olması ülkedeki gündemi ve süreçleri farklı boyuta taşır
    üst akıl acaba reise başkanlığı verip meclis aritmediğinde akpp-mhp blokonun gücünü azaltacak mı
    meral akşener başkn olsa akp-mhp bloku meclisde çoğunluğu sağlasa gene tam tersi ama çıkmaz yol
    ağalar ne der bu konuda
    syg,hürmetler

2.  Alıntı Originally Posted by mühendis ankara Yazıyı Oku
    nuri dostum günaydın.

seçim sonuçları hakkında bana göre her şey olabilir, parametreler çok değişken olunca, sonuç da çok farklı olabilir.

ama madem bir iddia attın ortaya, maksat iddia olsun diye ben de "mevcut iktidarın bu kadar elinde imkân varken (bakınız maddi manevi imkânlar, istediği yasayı çıkarabilme, kurumlardaki hakimiyeti vb.) kimseye kaptırmaz, kaptırmamak için elinden geleni yapar." diyorum.

bir şey bildiğimden değil, maksat senin tahmin tutmazsa, başka birinin tahmini tutsun da sayfanın rating'i düşmesin diye bu iddia da burada kayıt edilmiş olsun.
    Gunaydin degerli abim...

Sinci Turkiya cografyasi dunyanin en giymatli cografyasidir. Bu cografyanin idaresi tesaduflere birakilamaz. Hersey onceden planlanir.

Senin iddian da girsin abi kayitlara, sorun deel, saygimiz vardir.

Emme seytan ayrintilarda gizli, bu ulkede iktidar herseye hakimse Ysk'ya dokanabilmesi lazimdi.

Daha bir hafta, 10 gun once Iyi Partinin secimlere girip girmeyecegi tartisilirken, sanki Tayyip Agam Iyi Parti'yi secime sokmayacak havasi yayilirken ( tabii Akp tabani da bun inaniyor ve reyis, Meral Abacikin onunu keser, secime sokmaz deyip, gulerken), Chp, 15 vekil gonderip, bu havayi zirveye tasirken, Tayyip Agam soyle dememis miydi:

"Keske Ysk, Chp 15 vekil gondermeden Iyi Partinin secime girecegini aciklsaydi da bu soylentiler de olmasaydi".

Yahu Tayyip Agam Ysk'ya tilifon bilem edemiyor.

Ysk ise bunun uzerine Iyi Partinin secime girecegini aciklamakla kalmadi, Hudapar'in da secime girecegini aciklayiverdi.

Akp icinden de secimler kazanilmasin diye darbeyi furuyorlar.

Iste en son yaslilik meaşinin 500 TLye ciktigi huberi. Bunu da Binali aciklamadi mi? Abi diger tum emekli ve calisan meaşlari % 3-5 artarken, yaslilik meaşi nasil % 100 artar? Bu anayasaya aykiridir, hukukcu takipci varsa aciklasin lutfen...

Diyelim ki 65 yasinda bir vatendes var, hayatinda hicbir is yapmamis, hicbir yere prim odememis al sana 500 TL mayış. Diyelim ki bir de hanimi var, o da 65 yasin ustunde al onada 500 TL mayış. Etti mi ayda 1000 TL. Ulla 25 yil prim odeyen isci, bagkur emeklileri zati 1000-1500 TL aylik alabiliyorlar. Bir kisi Ssk veya Bagkur emeklisiyse zati esi yaslilik mayışı alamaz.

Bu nasil iş ulla? Yaslilik mayışı alan 600 bin kisi var. Diger emekliler 12 milyon. Calisanlar da var. Calisan niye calisin amk...65 yasa ulastin ni haniminla beraber alirsin 1000 TL mayış...Yahu niye calisacan???

Akpyi destekleyen bir vetandas aciklasin abi bunu, aciklayin kardes...

Abi bunlar bu kafayla oy felan alamazlar...Secim kafa kafaya bile gitmez abi, Millet ittifaki ezer gecer...
    @erefefik

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,896
    sn Nuri
    sanırım sadece 1 kişi yaşlılık maaşı alıyor. eş ayrılmadıkça alamıyor diye bilirim ben ya da zannederim

4. kıbrıs adasından da farklı açılım sçılım haberleri geliyor bu arada

5.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    sn Nuri
    sanırım sadece 1 kişi yaşlılık maaşı alıyor. eş ayrılmadıkça alamıyor diye bilirim ben ya da zannederim
    Yok be abi, ikisi de aliyor...Taniyorum boyle bir aile...
    @erefefik

6.  Alıntı Originally Posted by vurgun Yazıyı Oku
    kıbrıs adasından da farklı açılım sçılım haberleri geliyor bu arada
    Sizin jeopolitik ile ilgili derin bilgileriniz var. Yazdiginiz mesajlardan konuya hakim oldugunuz anlasiliyor.

Vaktiniz olursa bu baslikta kapsamli, uzun yazilar yazabilirsiniz. Bu baslikta borsa- jepolitik iliskisi kurmaya calisiyoruz. Yazarsaniz cok faidesi olur...
    @erefefik

7. Nuriş,

1- Meral aba başkan cumhur çoğunluk olursa borsa ne olur?

2- Meral aba başkan millet çoğunluk olursa borsa ne olur?

3 - Reis başkan cumhur çoğunluk olursa borsa ne olur?

4- Reis başkan millet çoğunluk olursa borsa ne olur?

Borsayı piyasalar olarak algılayalım.

8.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    ...Iste en son yaslilik meaşinin 500 TLye ciktigi huberi. Bunu da Binali aciklamadi mi? Abi diger tum emekli ve calisan meaşlari % 3-5 artarken, yaslilik meaşi nasil % 100 artar? Bu anayasaya aykiridir, hukukcu takipci varsa aciklasin lutfen...

Diyelim ki 65 yasinda bir vatendes var, hayatinda hicbir is yapmamis, hicbir yere prim odememis al sana 500 TL mayış. Diyelim ki bir de hanimi var, o da 65 yasin ustunde al onada 500 TL mayış. Etti mi ayda 1000 TL. Ulla 25 yil prim odeyen isci, bagkur emeklileri zati 1000-1500 TL aylik alabiliyorlar. Bir kisi Ssk veya Bagkur emeklisiyse zati esi yaslilik mayışı alamaz.

Bu nasil iş ulla? Yaslilik mayışı alan 600 bin kisi var. Diger emekliler 12 milyon. Calisanlar da var. Calisan niye calisin amk...65 yasa ulastin ni haniminla beraber alirsin 1000 TL mayış...Yahu niye calisacan???

Akpyi destekleyen bir vetandas aciklasin abi bunu, aciklayin kardes...
    Evde ömrü boyunca 5 kuruş prim ödememiş raporlu bir ihtiyar varsa 1105 TL/ay Evde bakım parası

Yine aynı kişi adına ÖTV indirimli araç 70 bin 'in 30 bin TL sini devlet veriyor...

MTV 5 yıl devletten.

Engellinin araçla ne işi var abi. Biri bana açıklasın.

Valla iyi iş.

1600 TL maaş alabilmek için insanlar sabahın karanlığında işe gidiyor, bütün gün anası koşalanıyor. Ne için üretim yapsınlar diye bedavacılar tüketsin diye.

Böyle düzen olur mu abi ?...

Sayfa 200/367 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •