Sayfa 301/958 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401801 ... SonSon
Arama sonucu : 7660 madde; 2,401 - 2,408 arası.

Konu: AFYON Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş.

Yazmaya hiç değmeyen rezil bir kağıtmış.kendim ettim kendim buldum demekten başka bir şansımız kalmadı.

Fakat ne olduğu meçhul bir arsa satışı haberini KAP'a iletip ellerindeki malı %5 karlı olarak yine k.y.cının eline vermeyi becerdiler yine.esasında amaçlarının rezil kağıdı 5'lere çekmek olduğunu düşünüyorum.Sanki spekle rezil şirketin mirasyedileri oturup bir program yapmışlar ve aşama aşama uyguluyorlar diye düşünmüyor değilim.
    Son düzenleme : waktanw; 03-05-2018 saat: 22:00.

genel alıcı kurumlar / satıcı kurumlar

ilk 5 kurum genel

3. Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz diyor ya adam. buda aynen öyle . bence beş para etmez rezil hisse. Biraz yukarı yap milletin eline malı yık. sonra fiyatı düşürde düşür. Bu hissede bilerek oyun yapanlar Allah sizinde rızkınızdan çıkarsın ,mağdur ettiniz yatırıcımcılarınızı.borsa çıkarken, ralli yaparken bile mağdur ettiniz.Kalanlar umarım zarararını çıkarırda yüzleri güler. Bir zamanlar güvenin sembolü olan firma sonunda ki SA heralde size acımayız demek olmuş.
    ytd.

4. Sevgili dostlar,

"Koskoca toyota fabrikam var ,ama araba kullanacak bir oğlum yok "diyen bir SA ailesinin, bunca garibanın mazlumun vebalini , ahını ve bedduasını alırken bir değil binlerce kere düşünmesi gerekir.

Saygılar,Sevgiler

[QUOTE=osso;2103659]Sevgili dostlar,

"Koskoca toyota fabrikam var ,ama araba kullanacak bir oğlum yok "diyen bir SA ailesinin, bunca garibanın mazlumun vebalini , ahını ve bedduasını alırken bir değil binlerce kere düşünmesi gerekir.
    cek
    Günaydın AFYON'zede arkadaşlarım.Sevgili OSSO katılıyorum size.Cuma gününde aklıma gelen beddduların hepsi Rahmetli güzel insan Sakıp ağanın mirasyedilerine ve speklerine gitsin.Sizler sağlıkla kalın.

ARKADAŞLAR SAĞLIĞIM GERÇEKTEN
    BOZULDU BU LANET KAĞIT VE SAHİPLERİ YÜZÜNDEN.İZNİNİZLE EN AZ BİR AY SAYFADAN AYRILIYORUM.TAHTAYADA BAKMIYACAM.SEVGİLER.
    Son düzenleme : waktanw; 04-05-2018 saat: 10:56.

6. Düşmeye doyamadı dünden buyana %5 gitti yazik ytd

7. Cidden borsayı eylüle kadar kapatsınlar bune kardesim duş duş duş duş, ,canımızdan bezdirsiniz,,yatırm yapın fiyipte sonrada boğazlayin bizi noluyor,,bist kapansin paralarimiz alalim zarar zarar zarar pic ettiniz paramızı, ,,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TüRkİyE
    Gönderi
    1,827
    Borsanın kelime anlamı:
    1.
    sarrafların, kimi tüccarların, özellikle değerli kâğıt, pay belgiti ve tahvil, döviz ve her türlü mal alışverişiyle uğraşanların, alım satım amacıyla devlet denetimi altında iş yaptıkları yer.
    2.
    borsada kendi hesabına değerli kâğıt alıp satan kimse.
    Ne kadar ilginç değil mi?
    8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatırım Tavsiyesi Değildir... Kimse Dikkate Almasın...")***

Sayfa 301/958 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401801 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •