yine avladýlar. sýkýntý paranýn ky y deðil þirketin kasasýna aktarýlacak olmasý. dahasý arsanýn yarýsýný satabilmiþler. ytd
yine avladýlar. sýkýntý paranýn ky y deðil þirketin kasasýna aktarýlacak olmasý. dahasý arsanýn yarýsýný satabilmiþler. ytd
Bu satýþ 3 aylýk bilançoya yansýyacak mý duyar gibiyim amca yansýsa ne olur diye küfür ediyorsundur . Ama bir umut iþte.
Vay vay k8mse birþey yazmiyor olacak olaný bekliyor sanirim olacak olanda belli yaa
[QUOTE=ahmet504;2100348]Vay vay k8mse birþey yazmiyor olacak olaný bekliyor sanirim olacak olanda belli yaayaz
yazalým bakalým herkeþin malumu olanýný arsa satýþý bu kadar fiyatlandý olan bu þimdi kaldýgýmýz yerden devam ediyoruz arkadaþlar ha bu arada küçüklerden aþagýdan alýp da bu gün en tepeden sata bilen ortaklarýmý tebrik ediyorum ben her zaman ki gibi gene geç kaldým biraz postaladým ama gene aramýza katýlan bütün yeni arkadaþlara hoþ geldiniz diyoruz biraz misafirimiz olacaksýnýz hepsi buy.d
Küfüre devam Biran küfürü durdurmuþtum ama þimdi daha katmerlilerini sayýn(!)mirasyediler için döktürü
yorum ve rahatlýyorum kendimce
Haydi yavrum, ayrýl da gel!
Akþama tavan, yarýn sabah tavan.
Yer Ýmleri