Gereksiz insanlara cvp vermek için vaktinizi harcamayın..bu tipler borsa kurulduğundan beri var ve olmaya da devam edecek boşverin..siz işinize bakın.saygılar
E5603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Gereksiz insanlara cvp vermek için vaktinizi harcamayın..bu tipler borsa kurulduğundan beri var ve olmaya da devam edecek boşverin..siz işinize bakın.saygılar1,295 maliyetliyim diyordun.1,40 lara 1,50 lere gelmiş hala satmamışsın bana hayal kuruyorsun diye akıl oyunları yapıyorsun. gerçekleri ben 5 yıldır görüyorum sen rahat ol arkadaşım. bunları gerekli yerlere şikayet edip insiyatif alanda benim speğinin ciğerini okuyanda benim.hergün google dan milletvekili aday adaylarına bakıyorum .bunlardan biri aday olursa şikayet etmek için.klavye başında batacaz edecez düşecek diyerek hala elinde kağıdı tutanın tek bir amacı olur : o da kağıdın yükselmesi için ky cıya korku veriyorsun ki kağıtlarını satsınlar. şakamısınız siz arkadaşım amacınız ne sizin. var burda sen gibi birkaç kişi daha mülayim mülayim yorumlar yapıyorlar.yaşada çok takılma.ben aklı selim bir ergene bile saygı gösteririm ama zihniyeti bozuk kötü niyetli bir dedeye saygı bile göstermem. hürmetim zihniyete niyetedir. neyse.. polemiğe girmicem senle daha fazla. istediğni yaz sen.
E5603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hisse.net kurulduğundan beri Türkiye'nin en büyük ve ücretsiz borsa sitesi olmuştur ve olmaya devam edecektir.

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri