Sayfa 173/359 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273 ... SonSon
Arama sonucu : 2869 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: DZGYO Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by Efraz Yazıyı Oku
    En açık ve kısa şekliyle 1 Haziranda olucak olan genel kurula katılıp orada elimdeki hisseleri satmak istiyorum diyerek gerekli yere bildirimde bulunur iseniz hisse fiyatı o günün fiyatı ile 3,23 ten küçük dahi olsa Deniz Yatırım sizden bu fiyata alacağını beyan etmiş.Zaten o günün şartlarında belki de hisse 3,50 olur o zamanda piyasada satarsınız hissenizi.Yarın tahminim hızlı bir şekilde yükselecektir çünkü ay sonuna kadar 3,23 garanti burda asıl sorun 1 Haziran’dan sonra ne olur hisse çok arta bilirde düşebilirde eğer tekrar 2,80 e gelirse hisseyi ana hissedara vermeyenler üzülebilir hep beraber bekleyip görücez sonucu
    arkadşım forumu detaylı inceleme fırsatım olmadı kusura bakmayın birşey soracağım. Çağrı fiyatı ne sebeple belirlendi? Ortaklık/Satış/ Vb durum nedir acaba? Genelde şirket satışı ortaklığı veya borsa kotundan çıkma durumunda çağrı fiyatı belirleniyordu. Bilen bir arkadaş yanıtlarsa sevinirim.

2.  Alıntı Originally Posted by mterdemli Yazıyı Oku
    arkadşım forumu detaylı inceleme fırsatım olmadı kusura bakmayın birşey soracağım. Çağrı fiyatı ne sebeple belirlendi? Ortaklık/Satış/ Vb durum nedir acaba? Genelde şirket satışı ortaklığı veya borsa kotundan çıkma durumunda çağrı fiyatı belirleniyordu. Bilen bir arkadaş yanıtlarsa sevinirim.
    Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 14.03.2018 tarih ve 2018/15 no.lu kararı doğrultusunda gerçekleştirilen işlemin, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)'nun II-23.1 no.lu "Önemli Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği"nin 5'inci ve 6'ıncı maddeleri uyarınca, sözleşme tutarının kamuya açıklanan son finansal tablolara göre varlık (aktif) toplamına oranının %50'den fazla olması nedeniyle imzalanan sözleşmenin önemli nitelikte işlem tanımına girdiği anlaşıldığından,

Buda kap linki

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/680928

3.  Alıntı Originally Posted by MYEL Yazıyı Oku
    ne biçim hissesin sen! yahu yemin ederim kendimi şuan tek kişilik hapis odasındaymışım gibi hissettirdin...1 aydan beri midemiz kalktı artık yeter... ne tekniğe uyarsın ne formasyon bilirsin ne de KAP taki haberleri takarsın....kayıp giden zamanımıza mı yoksa kaçan başka fırsatlara mı yanalım...az daha sabır beklemedeyiz. Ölmek var dönmek yok Tüm arkadaşlara sabırlar dilerim.
    ytd
    Geriye doğru bakarken siZin mesajları gördüm. Ne durumdasınız hissede misin? Maliyet düştü mi biraz?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
    Stefan Zweig

4. Küçük yatırımcı var mı hissede? Nasıl bir hisse çözemedim. Haberlere gelişmelere tepki vermediği ve patron baskısı olduğu söylenip durulmuş. 4 lerden maliyetlenen arkadaşlar ne durumda hisse hareket yapacak mı dersiniz?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
    Stefan Zweig

5. Yeni forum nerede

6. ne var ne yok bi bakayım dedim tavan olmuş hissenin konusuna dedim ama enteresan kimse yok. Hiç mi ky kalmadı ya bu hisse de?
    Bir topic de hisse toplanıyor mu, uçacakmış, yukarıda asla şu olmadan vermem, spek eline vercem gibi mesajlar yazılıyorsa o hisseden uzak durma vakti gelmiştir

7. Bu forumda kimse kalmamış. Forum kapandı zannettim. Kimse kalmadıysa bu hissenin yolu uzun gibi

8. Deniz artıdan azaldıkça bu ekside daha fazla artıyor YTD

SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 173/359 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •