Sayfa 363/672 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463 ... SonSon
Arama sonucu : 5375 madde; 2,897 - 2,904 arası.

Konu: ISGYO İş Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

1. Adamlar iş adamı gibi hareket etmiyorlar, ekpertiz değeri yüksek, ama atıl yerler satılamıyor, o fiatlarda , biraz fiyat kırın, zarar etsek bile daha doğru bir karar olurdu. Bunlar zarar göstermemek için, ederi çok daha fazla olan yerleri satıyorlar, bence peşkeş çekiyorlar, yoksa bu kadar aptal bir yönetim olmaz. Şirketi borca sok, değerli yerleri ucuza sat. Bence hırsızlık yapıyorlar.

2.  Alıntı Originally Posted by viopandtrade Yazıyı Oku
    21 ocak 2016 de İş GYO, Alarko'nun Tuzla'daki arsasını KDV hariç 143 milyon 500 bin TL bedelle satın aldı...

Banka borcuyla 2 sene 5 ay olmuş, birleşik faiz yıllık yüzde 18-20 (kur, tahviller enflasyona endekli), maaliyet kdv nin finansmaan maliyetini göz önüne almasak bile, rahat 200 milyon eder, bugünkü ekpertiz değeri, 168 milyon (korkarım bu piyasa daha düşük), en az 30-35 milyon bir zarar söz konusu finansman maliyetine bakınca, bu kadar faiz nereye gidiyor.
    bu yıl tuzla arsasını müteahhite veriyorlar, inşaat başlar.

3.  Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    bu yıl tuzla arsasını müteahhite veriyorlar, inşaat başlar.
    Finansmanı kim sağlıyacak, nasıl bir proje, yönetim ve risk isgyo daysa bu hisseden iyice soğurum. 1 milyar 300 milyon finansal borç var, yılda 250 milyon faiz ödenirken yeni projeye başlar mı??? Planlanan proe yok deniyor, isgyo sitesinde. varsa ben uazak dururum. Bilginizin kaynağı var mı?? Yoksa wishful thinking.???

4.  Alıntı Originally Posted by viopandtrade Yazıyı Oku
    Finansmanı kim sağlıyacak, nasıl bir proje, yönetim ve risk isgyo daysa bu hisseden iyice soğurum. 1 milyar 300 milyon finansal borç var, yılda 250 milyon faiz ödenirken yeni projeye başlar mı??? Planlanan proe yok deniyor, isgyo sitesinde. varsa ben uazak dururum. Bilginizin kaynağı var mı?? Yoksa wishful thinking.???
    proje başlatacaksa bugün kaçarım. salaklığın daniskası

5.  Alıntı Originally Posted by Zamekci Yazıyı Oku
    proje başlatacaksa bugün kaçarım. salaklığın daniskası
    Bu 3 ayda ne kadar önsatış, satış yaptıkları nilgisine nereden ulaşırız. Böyle bilgi yok finansallarda, yoksa ben mi göremedim. 3 aylık bilançoda hiç satış görünmüyor.
    Son düzenleme : viopandtrade; 07-05-2018 saat: 15:37.

6.  Alıntı Originally Posted by viopandtrade Yazıyı Oku
    Tuzla Arsası: 62.655 m2’lik arsa üzerinde ağırlıklı olarak konutların yer aldığı bir proje geliştirilmesi
    planlanmakta olup, 27 Eylül 2017 tarihinde projenin inşaat ruhsatı alınmıştır. Geliştirilecek olan
    projenin alan bilgileri netleştirildiğinde, söz konusu yatırımın detaylarına geliştirilmekte olan projeler
    bölümünde yer verilecektir

raporda bu şekilde yazıyor. ama KAP'a haber düşmüştü ihale yapıldığı ile ilgili. Proje var ama henüz netleşmemiş anladığım kadarıyla.
    proje detayları şöyle : https://emlakkulisi.com/is-gyo-tuzla...-edecek/543149

7.  Alıntı Originally Posted by viopandtrade Yazıyı Oku
    Bu 3 ayda ne kadar önsatış, satış yaptıkları nilgisine nereden ulaşırız. Böyle bilgi yok finansallarda, yoksa ben mi göremedim. 3 aylık bilançoda hiç satış görünmüyor.
    ön satış yapılmış parası alınmış teslim edilmemiş konutlar stok olarak gözüküyor. bu yıl teslim edilecek 800 mil tutarında (geçen bilanço 700 mil.). seneye teslim edilecek 200 mil tutarında. tahminen 200 - 250 mil kar gelecek bu satışlardan. son haber ile (KDV düşmesi) + 50/60 mil daha gelecektir.

Sayfa 363/672 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •