Sayfa 19/487 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon
Arama sonucu : 3896 madde; 145 - 152 arası.

Konu: MARTI - Martı Otel

1. tahta gerçekte açıkçıların eline düşmüş. patron açıkçılara iyi bir dalmalı aksi halde hareketler hep aynı olacak

2. Bütün inatcilar burda spek amca boşa uğraşma al taktayi yukari bizde satış olmaz korkma 😂😂😂

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Mrgyo satış yemeye devam ediyor hayir olur umarim.

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. açıkçılar hep aynı yöntemi kullanıyor. Yani yukarıdan satış yapıp aşağı bas hisse düşüyor diye kol bacak kesinleri topla aynı seviyeyye getir. Bu hissede uyguladıkları yöntem hep aynı. Taki birileri çıkıp bunların bacağıntan tutup tavana asana denk bunu yapacaklar gibi görünüyor

5.  Alıntı Originally Posted by mng_erc Yazıyı Oku
    açıkçılar hep aynı yöntemi kullanıyor. Yani yukarıdan satış yapıp aşağı bas hisse düşüyor diye kol bacak kesinleri topla aynı seviyeyye getir. Bu hissede uyguladıkları yöntem hep aynı. Taki birileri çıkıp bunların bacağıntan tutup tavana asana denk bunu yapacaklar gibi görünüyor
    dostum sende bilirsinki patronlardan habersiz kuş uçmaz tahtada,bu açıkçılığı yapanlarda tahta sahiplerinin ta kendisi olabilir,20-30 bin tl için bunu yapıyorlarsa pes yani
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

6. ulan şurdan kapıp tavana götürüp kitlesede şu açığa satanları bir perişan etse ne güzel olur

7. günlük... mavi çizgi 61 kuruş

haftalık... mavi çizgi 91 kuruş

bugün 62-63 kuruş kapaması benim adıma kafi.. hacimli 61 kuruştan uzaklaşmadığı sürece haftalık hedefime odaklanırım..

bol kazançlar...

8.  Alıntı Originally Posted by se7en Yazıyı Oku

bugün 62-63 kuruş kapaması benim adıma kafi.. hacimli 61 kuruştan uzaklaşmadığı sürece haftalık hedefime odaklanırım..

bol kazançlar...
    aşağı uzaklaşmadığı sürece...

bu arada stop benim için 55 kuruş...

Sayfa 19/487 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •