Sayfa 572/651 İlkİlk ... 72472522562570571572573574582622 ... SonSon
Arama sonucu : 5203 madde; 4,569 - 4,576 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by nurikinay Yazıyı Oku
    Sadece iyi olabilecek tek formül yazacam...oda iyi düşünmek istiyenler varsa onun için...şimdi hazırda batıkta olsa bir marka değeri ve borsada kote ettirilmiş halka açık bir şirket var...gerek iç piyasadan gerekse dış piyasadan pazara girmek isteyen babayiğit biri bu firmayı alsa ve tahtadaki ortalama 0,20 krş dan kağıtları toplasa,yeteri doyuma ulaştıktan sonra bi haber salsa piyasaya ve seri olarak çıkışı yakalasa piyasada marka değeri sağülam olan satın alan gruba yönelik güvenden dolayı hisse değer kazanmaya devam etse,sonra bu adamlar 0,20 ortalama ile topladığı hisseleri tepelerden servis ederek piyasa rakamları yani şirketin piyaza değeri ortalamalarına çekse mesela 1,50 gibi falan (hayal kuruyoruz ya hemen kızmayın) ne olur...hemen hesaplayalım şirket
    1- koskoca marka değeri olan bir firmayı bedava alırsın
    2-bist te halka açık bir şirketin sahibi olmakla kalmaz tahtasına her türlü yön verecek güce ulaşırsın.
    3-bedava aldığın şirketi bedava değil hatta üzerine 10 kat para ile almış olursun...
    Bu yazdıklarım tamamen haya ettiğimiz şeyler...
    şimdi gerçeklere gelelim ;bu yazdıklarıma benzer bir şey olmayacaksa %99,99 batmış demektir o aradaki %0,01 lik oranda ohal sebebi ile iflas kabul olmuyor onu ohal den sonraki iflas dilekçesi için tutuyorum. ne demişler çıkmayan candan ümit kesilmez % 0,01 de olsa umut fakirin ekmeği....cana gelen mala gelsin dicez ne edelim.
    İnsanlarla dalga mı geçiyorsunuz?
    İnsanlar bu kadar da salak yerine konmaz ki?
    Bu deli saçmasının neresine cevap veriyim?

Sondan başlayalım:"%0,01 lik oranda ohal sebebi ile iflas kabul olmuyor"

Bana bugünlerde değil Cumhuriyet tarihinde, onuda geçtim ticaretin icat edildiğinden bugüne iflasın yasaklandığı bir dönemi gösterin ben bu başlıkta bir daha yazmayacağım
    SÖZÜM SÖZ...
    Gösteremezseniz siz kamuoyundan özür dileyecekmisiniz?

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

2. Sadece iflas erteleme yapamazsın ohalde ama iflas yaparsın yeni iflas kanunundada erteleme gibi bişey oluyor konkordate ile

3. Ekonomist kardeşim ben anlamıyorum bu işten, de ve sende kurtul bizde kurtulalım

4.  Alıntı Originally Posted by nurikinay Yazıyı Oku
    Sadece iyi olabilecek tek formül yazacam...oda iyi düşünmek istiyenler varsa onun için...şimdi hazırda batıkta olsa bir marka değeri ve borsada kote ettirilmiş halka açık bir şirket var...gerek iç piyasadan gerekse dış piyasadan pazara girmek isteyen babayiğit biri bu firmayı alsa ve tahtadaki ortalama 0,20 krş dan kağıtları toplasa,yeteri doyuma ulaştıktan sonra bi haber salsa piyasaya ve seri olarak çıkışı yakalasa piyasada marka değeri sağülam olan satın alan gruba yönelik güvenden dolayı hisse değer kazanmaya devam etse,sonra bu adamlar 0,20 ortalama ile topladığı hisseleri tepelerden servis ederek piyasa rakamları yani şirketin piyaza değeri ortalamalarına çekse mesela 1,50 gibi falan (hayal kuruyoruz ya hemen kızmayın) ne olur...hemen hesaplayalım şirket
    1- koskoca marka değeri olan bir firmayı bedava alırsın
    2-bist te halka açık bir şirketin sahibi olmakla kalmaz tahtasına her türlü yön verecek güce ulaşırsın.
    3-bedava aldığın şirketi bedava değil hatta üzerine 10 kat para ile almış olursun...
    Bu yazdıklarım tamamen haya ettiğimiz şeyler...
    şimdi gerçeklere gelelim ;bu yazdıklarıma benzer bir şey olmayacaksa %99,99 batmış demektir o aradaki %0,01 lik oranda ohal sebebi ile iflas kabul olmuyor onu ohal den sonraki iflas dilekçesi için tutuyorum. ne demişler çıkmayan candan ümit kesilmez % 0,01 de olsa umut fakirin ekmeği....cana gelen mala gelsin dicez ne edelim.
    Şimdi gelelim bu deli saçması kurgulamaya

Ödenmiş sermaye ne ?
    120 milyon tl
    120 milyon lot var piyasada(%96 lık halka açıklık kabul edilirse)
    Tamamını borsadan topladın diyelim
    120x0,20=24 milyon tl e şirketi ele geçirdin

1)120 milyon lotu toplarken nasıl hisse sadece 9 krş yükseliyor?Böyle saçma sapan şeymi olur?
    2)İmtiyazlı hisse varmı?İmtiyazlı hisse varsa yönetimde söz sahibi olamadıktan sonra 120 milyon lotu ne yapacaksın?
    3)Diyelim ki şirketin tüm hisselerini borsadan topladın:Kaçdan?20 krşdan 120x0,2=24 milyon tl maliyet olsun...
    Siz topladıktan son hisse oldu 1,5 tl 120x1,5=180 milyon tl
    İmtiyazlı hissede yok,borsadan topladığın hisselerle yönetimde söz sahibi oldun..
    Şirketin künyesine de girdin...
    800 milyon tl e yakın borcu ne yapacaksın?

vs vs

saygılar/başarılar

5. Şu başlıkta susup oturmak çok mu zor?
    Susup gelişmeleri izlemek çok mu zor?
    "Lak-lak" veya "bıdı bıdı" yapmayı seviyorsanız açarsınız bir blog/vlog dindirirsiniz hasretinizi..

Çünkü borsa da yanlış bilgi bilgisizlikten daha kötüdür..
    Hayatın her alnında da böyledir gerçi...

saygılar/başarılar

6.  Alıntı Originally Posted by tengri han Yazıyı Oku
    şu başlıkta susup oturmak çok mu zor?
    Susup gelişmeleri izlemek çok mu zor?
    "lak-lak" veya "bıdı bıdı" yapmayı seviyorsanız açarsınız bir vlog dindirirsiniz hasretinizi..

çünkü borsa da yanlış bilgi bilgisizlikten daha kötüdür..
    Hayatın her alnında da böyledir gerçi...

Saygılar/başarılar
    arkadaşım sen okuduğunu anlamamışsın kimseye salak dediğimiz yok ama sen üzerine alınmışsın sebebinide anlamadım ama neyse ben diyorum ki %99,99 batık... Benimde yaklaşık 17 bin lotum var ve cana geleceğine mala gelsin diyorum...ayrıca burası forum babanın tapulu forumuda değil kimseye hakaret etmediğim sürece yazarım buna modarotörler karar verir.fikrime deli saçması demen karakterini ortaya koyuyor beğenmesende saygılı olmayı öğren.şirket batmış diyorum sen hala yok iflas verirmiş vs vs yazıyorsun kurtarılacaksada kurtaracak kişinin vardır bir planı ....polemik yapmaya gerek yok ..herşeyi sen biliyorsun al forumda sana madalya taksınlar tamam oldumu sevindinmi ...

7.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    İnsanlarla dalga mı geçiyorsunuz?
    İnsanlar bu kadar da salak yerine konmaz ki?
    Bu deli saçmasının neresine cevap veriyim?

Sondan başlayalım:"%0,01 lik oranda ohal sebebi ile iflas kabul olmuyor"

Bana bugünlerde değil Cumhuriyet tarihinde, onuda geçtim ticaretin icat edildiğinden bugüne iflasın yasaklandığı bir dönemi gösterin ben bu başlıkta bir daha yazmayacağım
    SÖZÜM SÖZ...
    Gösteremezseniz siz kamuoyundan özür dileyecekmisiniz?

saygılar/başarılar
    yazmadan edemedim ; OHAL KAPASAMINDA İFLAS SERBEST İFLAS ERTELEME YASAK .NET

8. Allahını sevan yazmasın sadece pasta ve eşleşme paylaşın en biliyorum diyenimiz bile bişey bilmiyor, yazmayın da huzur için de batacaksak batalım çıkarsa da bahtımıza susun artık ve sadece veri paylaşın ne olur

Sayfa 572/651 İlkİlk ... 72472522562570571572573574582622 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •