Sayfa 138/1032 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238638 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 1,097 - 1,104 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1. Bugün bilançoda gelecek sanırım, görünüşe göre oradanda gol yiyeceğiz anlaşılan...

Yabancidan cikan simdiye kadar 5 milyon lot!

Ne bilancosu ya? Bilancoyu o kadar hikayeden unuttuk! Gelmemis miydi ki

Bilancoda cezaya karsilik ayirlar mi acaba BNP Paribas'in yaptigi gibi?

3.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    2010 senesinde TR'deki tüm bankaların toplam piyasa değeri 143 milyar dolar ediyorken bugün itibariyle bu rakam 43 milyar dolara inmiş durumda. Dolar bazında son 8 yılda %70 değer kaybetmiş TR bankaları. HALKB'ye bakarsak, piyasa değeri aktiflerinin sadece %3'üdür, ayrıca defter değerinin 9.8 : 26.3=0.37 katından işlem görüyor. Aradaki farklara bakar mısınız?
    An itibariyle de hisse 7.88 : 4.26=1.85 dolardadır yani 2008 deki tarihi dibin de altındayız şu anda.
    Üstat sizin bu hesaplar bir günde yalan oldu, bu gidişle her gün güncellemeniz gerekecek.

trendcim kuzunun dediklerne bişey demiyekmisin
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Üstat sizin bu hesaplar bir günde yalan oldu, bu gidişle her gün güncellemeniz gerekecek.
    Hahahaha.

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    tesekkürler bitanem.....şimdi bi tek sorun var onuda biri üstlensin....

YABANCI TAKAS ORANI.....

hissettigim şirketin yuzde 49 ına beleş el koymaysa bu.....YABANCI TAKASI SÜREKLİ DÜŞMELİ.....oradan satıp....buradan alarak kaardı çökertecekler...

yabancı takası....yuzde 50 ise....DİBE GELDİK DEMEKTİR....

bu halkınki konusunu ocak ayında ilk yazmıştım....o zaman yuzde 82 filandı....bir kişide bunu izlesin ve yazsın....

bele büyük FURGUNLARDA dikkatli ve usulet ve suhulet içinde gidicen...

borsa bi şavastır....piskolojik harp önemlidir....YABANCI TAKASININ DÜŞMESİ....YERLİYİ SATIŞA ZORLAR.

YABANCI CİTİ DEN SATAR....İSBANKTA ALIR....

Hiçbirşey göründügü gibi deellldir....by kuzu.
    üçüncü izliyecegimiz sey forumlardır....forumlarda HALKBANK YAYGARASI KOPARTILIR.....bunun üçün topicler acılır....bunnar halkbankın yuzde 49 ını beleşe kapatmak istiyenlerin maaslı işine gelir...bu yaygaranın kopusunu izliyenm 6 cı ayda....kaart dibe furur....HERKES YILMIŞ VE SATMIŞTIR...

İZLİYORUM....arada bi yazıyorum....emme....o dipte devreye kim girer....kuzu efendi hazretleri evliyaullah....ha ha ha
    ulen ne yaramaz adamsın sen deyyyuzzz....kan emici gevat...yoggg halkini kacıracagız....yog yakından ilgilenmiyorsun...

ula ne gacırması kan emici kerizzz....halkınki seçim kanalına yarın girecek....o kanalda dikkatli olacagız dedim....git öbür aklıevvelide al...koco ya gidin balık ıraqı çekin....mayıs 15 dedim...kısa vade al-sat üçün....kanalın altında al....üstünde sat...ruh hastası....ha ha ha

aklıevvele gönderdigim ilk al-sat bu....gıcık etmissin sana vermiyor....pislik herif ha haha....

pic host
    yetmemiş gevata gene ısrarda.....

lem ne dedim....6 ya düşer dedim....anlamı şimdiki seviyesinden yuzde 20 assagı....

lem gaz kafalı bu kaart neye gebe.....önemli bi habere gebe.....haber şiddetli ise iki günde 6 ya düşer....şimdi alsak ve 6 ya düşşe....sen al-sat yapacaksın üç kurus kar üçün kan emici deyyuzz içımıza yuzde 20 kazık mı girsin....aç gözlü kerizzz...

bak grafa işaretledim....6 ve tepki....tekrar 6 ve tekrar büyük tepki....GIRNIZI OKLAR....BEKLE MAYIS 15 İ...

dua ette hubar seçimden önce gelsin.....gelmezde....DEMOKLESİN KILICI gibi bu kaardın basında asılı durursa....bu şirketi bi yabancı kurum kapacak demektir....o zamanda HEDEF 4 TL....NE DİMAG BU....dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak dimag bu....karpuz mööötlü deyyyuzzz.....ha ha ha

formasyon analizi.....oku bakiim gırnızı ok ne diii....4 ler.....

benzerlik analizi.....bak ne diii 4 ler diii....

bütün enerjini karpuz gibi möttt büyütmeye verecegine....birazda beyninine verseydin ya.....deyyuzzzz....ha ha ha....

gördün nü 4 ü nasıl buldugumu....şimdi aklıevvel seni kocoya götürür bu laflarımla seni çıldırtır...hakkettin emme....ha ha ha

image sharing

ahan bunlarıda demiş
    bir halt olacağı yok.

Okuyalim seans sonu, cok uzun olmus.

6 milyon oldu yabanci cikisi!

Yukari tepki derken adam verdikce verdi.

8.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Şimdi herkes Kasım 2008'deki tarihi dip seviyeye baktığında 2.62 yi görüyor ama gerçek rakam çok daha yukarıdadır (3.5 tl dir). Açıklayayım: HALKB ilk olarak 9 Mayıs 2007 Çarşamba günü borsada işlem görmeye başladı, halka arz fiyatı da 8 tl olmuştu. 9.5.2007 deki ilk işlem günü kapanış 8.90 tl den oldu. Onu takip eden 2 işgününde de Mayıs 2007'yi kapsayan gün içi en yüksek değer olarak 9.5 tl yi gördü. Ancak biz grafiğe baktığımızda Mayıs 2007 en yüksek fiyat olarak 6.87 yi görüyoruz çünkü 2007-2017 aralığında ödenmiş olan temettüler sürekli olarak reel fiyattan düşüldü. Arada çok büyük fark var, 9.5 : 6.87=%38 gibi. Şimdi gelelim Kasım 2008'deki tarihi gerçek dip seviyesine: Grafiklerde 2.62 gözüküyor ama temettülerden arındırılmış fiyattır bu, reel değil. Gerçek rakam ise bunun kabaca 3 te 1 üzerindedir yani 262x1.33=3.5 tl oluyor. O zamanki dolar kuru 1.8 olduğuna göre 1.95 dolar eder. Demek ki 2008 de görülmüş olan tarihi dip seviyemiz dolar bazında 1.45 değil de 1.95 olacak. An itibariyle de hisse 7.88 : 4.26=1.85 dolardadır yani 2008 deki tarihi dibin de altındayız şu anda.

Özet: Hissenin dolar bazlı tarihsel dibi 1.45 dolar değildir, şu anki cari seviye olan 1.85 dolardır. An itibariyle hisse dolar bazında en diptedir.
    kasım 2008 de dolar 1.80 değil 1.35 civarıydı. yanılıyorsunuz.
    Dolar 2011 in eylülüne doğru 1.80 i gördü.

Sayfa 138/1032 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238638 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •