Sayfa 207/218 İlkİlk ... 107157197205206207208209217 ... SonSon
Arama sonucu : 1743 madde; 1,649 - 1,656 arası.

Konu: Entegral Haber Ajansi

evettt dusun taşın... ağamın intikamı nasıl alınır...sen kataküli ilen ağamın kondıradlarını arakla üstüne yat....oldu gözlerim doldu....evvelki gün katarın türkiye bangası finansçıdan b tipi gümüş fonu aldım....alıcam la intikaminı ...hemide full... yumurtaları aynı sepete koydum ....kuluçkaya yatcan ....bunlar ejderfa yumurtası ....gül gül ...ejderfalar çıknca sen görcen ...haftaya baslıyo taht oyunları ....zavas baslıyo abi...yolucam herifin tüylerini...amrikada enflasyon yoğmuş...ballı inbeler...borsalar yine delirdi...koca adamlar 150 bin dedi inanmadık...buda bizim esegligimiz ...ama çok kucakta kalınca insan her söylenene inanmıyor...genede uzak durmak için gümüş fonu aldım ...biliyom beni bekliyo...alsam kulaklara kadar sevcekler...seviyon seni çok...sağlıcakla güzel insanlar...yatırım davsiyesi mi hadi canımmmm olmaz olamazzz....

2. Tasnim haber ajansının haberine göre İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'nin kardeşi ve yardımcısı Hüseyin Feridun, "mali suç" nedeniyle tutuklandı.

Ayrıntılar geliyor..http://www.haberturk.com/dunya/haber...desi-tutuklandi
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

3. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününüz kutlu olsun arkadaşlar.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

Alıntı Originally Posted by narin Yazıyı Oku
    evettt dusun taşın... ağamın intikamı nasıl alınır...sen kataküli ilen ağamın kondıradlarını arakla üstüne yat....oldu gözlerim doldu....evvelki gün katarın türkiye bangası finansçıdan b tipi gümüş fonu aldım....alıcam la intikaminı ...hemide full... yumurtaları aynı sepete koydum ....kuluçkaya yatcan ....bunlar ejderfa yumurtası ....gül gül ...ejderfalar çıknca sen görcen ...haftaya baslıyo taht oyunları ....zavas baslıyo abi...yolucam herifin tüylerini...amrikada enflasyon yoğmuş...ballı inbeler...borsalar yine delirdi...koca adamlar 150 bin dedi inanmadık...buda bizim esegligimiz ...ama çok kucakta kalınca insan her söylenene inanmıyor...genede uzak durmak için gümüş fonu aldım ...biliyom beni bekliyo...alsam kulaklara kadar sevcekler...seviyon seni çok...sağlıcakla güzel insanlar...yatırım davsiyesi mi hadi canımmmm olmaz olamazzz....
    Senin para şimdiden battı desene. Kucakta kalmak alışkanlık yapmış.
    Takı incik boncuk işine girersin olmazsa gümüşleri işler şenliklerde tezgah açarsın.

Alıntı Originally Posted by Romatoid Yazıyı Oku
    Senin para şimdiden battı desene. Kucakta kalmak alışkanlık yapmış.
    Takı incik boncuk işine girersin olmazsa gümüşleri işler şenliklerde tezgah açarsın.
    Can dostum güzel insan bir dur hele yaw...yeni aldık biraz bekliyelim...yukselmesse...izmir de arap turistlere ben onları her türlü sokarim ...o intikam alınacak...[emoji1]

GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

MGK bildirisinde, "Sınırımızda terör devletine asla izin verilmeyeceği açıklandı...
    http://www.milliyet.com.tr/kritik-mg...yaset-2486139/

kato dağında buldozerler dağı delip bir orduyu donatacak teçhizat buldu. benzer olaylar 5 yıl önce suriye kuzeyinde de oluyordu.

Kuzey Irak'ta alınan referandum kararının vahim bir hata olduğu, fiilen ve hukuken uygulanamayacağı vurgulandı.
    birkaç ay gerilerde de şöyle haberler vardı:

https://www.haberler.com/kerkuk-vali...429656-haberi/
    Irak'taki Kerkük İl Meclisi, kentteki resmi kurum ve kuruluşlarda Irak bayrağının yanında Irak Kürt Bölgesel Yönetimi bayrağının da asılmasını onayladı. Onayın ardından bayrak valiliğe asıldı.
    http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/...kildi-1701800/

Barzani'nin ziyareti sebebiyle, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda ve Ankara Esenboğa Havalimanı'nda ilk kez Irak Kürt Bölgesel Yönetimi bayrağının asıldığı görüldü.

küçük küçük taşları döşeyerek çok büyük bir projenin yolu yapılıyor.

sadece kameralara konuşarak bu sorunları çözemezsiniz beyler.

kuzey ırakta bu olaylar olurken...

bu profilde bir insan https://twitter.com/desprite/status/885279462132154371 oğlu askeri okul öğrencisi, fakir, yaşlı bir insan. nuri de bir gönderi yapmıştı.

gerçekleri görmezsek olmaz. bunlar yaşanıyor. medya yayınlasa da yaşanıyor, yayınlamasa da yaşanıyor.

hiçbir şey tam siyah veya tam beyaz değil.

ortada buluşmazsak sonu kötü olur.

8. fettos darbe yapmis, cumhurbaskaninin otelini, konutunu , meclisi bu milletin

kendisine emanet ettigi f16 larla helikopterlerle

bombalamis, karsilarina dikilen vatansever askerleri ve halki taramislar

247 sehit binlerce yarali var,

Canlarini ortaya koyup hainlerin karsisina cikan vatansever eskerler ve halk

tarafindan fetonun hainleri derdest edilmisler,

simdide yargilaniyorlar adalete hesap verecek, cezalarinida pasa pasa cekecekler.

bunun aki ne karasi ne ,

siz bu milletin akliyla dalgami gecoyorsunuz?

Dolar patlar, Turkiye batar diyenlere inat sonuna dek Turk varliklarina yatirim, sonsuza dek Turkiye Cumhuriyeti...

Sayfa 207/218 İlkİlk ... 107157197205206207208209217 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •