http://bigpara.hurriyet.com.tr/analiz/oran-analizleri/
Bir de burası var. Yalnız burada senetlere tek tek bakabiliyosunuz ve sanıyorum üye olmak gerekiyor.
Mndrs gibi orta derinlikte küçük fiyatlı hisselerde kademe kilitleyen sülüklerden nasıl kurtulunur,tezgahları nasıl bozulur?
SPK,BIST neden görmezden geliyor,şikayet dilekçesi yağdıralım,önlem alınmasını isteyelim.Hatta bu konuda çözüm önerileri üretilmesi için Hisse net başlık açmalı.
İlk seans eşleşmesinde tahtayı kilitleyebilecek boyutta kafaya gelen emirler gönderenler belli,Meksa,Gedik,Yapıkredi,Piramit,Yatırımfinans vb.den..
Tezgah sadece Ky aleyhine işliyor,mecbur ve edilgen bırakıyor,büyükler aleyhine işleyemez bozarlar,yoksa ilgili kurumlar çözüm getirirdi.Bu sülük çete öylesine aç gözlü ki benzer hisselerin tamamında utanmazca hem de hergün kademe kilitleyerek rekabeti,piyasanın serbestçe oluşmasını da engelliyor..çözümü de zor olmasa gerek.
1.45 deyken çok gitmedi ki kront 3.20 de iken ben aldım son bilancoyu bekledim bilanço iyi gelince bir daha aldım.hatta siz kront sayfasında krontun nakiti nereye gitti diye eleştirip sattığınizi söylediniz.Demekki sizde hesaplayamadiniz.hatta size özelden sordum neden bilancoyu begenmediniz diye.elimde yataş ve uşak var dedim onun için sizden bilgi istedim.siz dediniz uşak trade kağıdı yataş çok primli.siz bunları dediğiniz için ben tabiki hisselerini satmadim.demem o ki burası paylaşım yeri sizde burdan fikir çıkarımı yaparmisiniz.dmsas sizden gördüm incelemeye aldım begenirsem alırım.
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri