Sayfa 697/1023 İlkİlk ... 197597647687695696697698699707747797 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 5,569 - 5,576 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    4.301
    akşama 1le 0 yer değiştirir mi
    Değıştirdi..
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Dedik iste yeni hedefimiz 4.69
    4.3169 direncini unuttunuz başkanım
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

Alıntı Originally Posted by emrek83 Yazıyı Oku
    aha 4.3131 başkanım
    Verdikçe veriyor verdikçe veriyor
    bir halt olacağı yok.

4. buradan tekrar 4,26 ya çekilebilir.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Verdikçe veriyor verdikçe veriyor
    her yükseliş savaşın ayak sesleri ilk hedef 5 tl gözüküyor , troller yüzünden bir çok yatırımcı sattı bozacak bir şeyde kalmadı.

6.  Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    Başımız ciddi dertte.

Şu ülkeyi bir düşünün... 4 tane aday var ve topluma vermeyi taahhüt ettiklerine bakın.

Biri 1000 er lira, öteki 500 er lira, daha öteki tüm kredi kart borçlarını , daha öteki de her ay 500 lira verecekmiş.

Sanki, her birinin babasını çiftliği var, bankalarda kendilerine ait milyarları var..

Ve başımız daha daha büyük dertte..

bunlara inanan ve de bunlara "höt lan kimin parasını kime veriyon" demeyen bir toplumumuz var.

Yazık.....
    Sayın Üye çok haklısınız,çok yanlış ve ileride tüm milleti sıkıntıya sokacak konular,ancak bu taahhütlerin verilmesi düşünülen sınıflar toplumu oluşturan asıl unsurlar,bu memleketin insanları,bugün bir haber vardı,Kilis le alakalı geçici iş için başvuran yaklaşık 8 bin insanımız ve biraz ileride aylık bedava maaş kuyruğundaki SuriyelilerYardım,insanlık,kardeşlik güzel şeyler ama 5-6 yıldır bu memleketin kaynakları bu insanlara aktarılırken bizler ihmal edildik,bence tüm adaylar bu sıkıntıların farkında o yüzden böyle rasyonel görülmeyen ancak insanlara nefes olacak taahhütlerde bulunuyorlar...

7. Dolara dokunmamak lazım bu yükseliş geçici diye bir açıklama bile yapılmıyor hayret

8.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Valla nasrettin hoca misali herkes biraz da biz ölelim diyor.Yani hakçası emeklinin 2000 lirası enflasyonu azdırır yanlış adımdır falan diyenlere acaip kızıyorum.Ya zaten emekli fakirlik sınırı altında, survıvor olmuş.Bu memlekette her şey tamam da bir emeklinin 2000 lirası mı göstergeleri bozuyor arkadaş anlamadım ki.
    Benim anlatmak istediğimi Sayın Hakem esprili bir dille anlatmış...

Sayfa 697/1023 İlkİlk ... 197597647687695696697698699707747797 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •