Sayfa 253/777 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353753 ... SonSon
Arama sonucu : 6213 madde; 2,017 - 2,024 arası.

Konu: $$$$$$$$$.........dolar.........$$$$$$$$$

Konunun uzmanı değilim ama Trump'ın kararı İran'ın Irak, Suriye ve Lübnan'daki etkinliğini kırmak için atılmış bir adım olarak değerlendiriyorum..İsrail'in istediğide buydu sanırım..çatışma veya huzursuzluk ihtimali artmıştır artık..zaten sıkıntılıydı ama ortadoğu daha fazla karışabilir..

Sanırım beklenti dahilinde olduğu için petrol fiyatları pek değişmedi şu an..ancak ileride oluşabilecek çatışma ihtimalleri işin boyutunu değiştirebilir..YTD..

2.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Konunun uzmanı değilim ama Trump'ın kararı İran'ın Irak, Suriye ve Lübnan'daki etkinliğini kırmak için atılmış bir adım olarak değerlendiriyorum..İsrail'in istediğide buydu sanırım..çatışma veya huzursuzluk ihtimali artmıştır artık..zaten sıkıntılıydı ama ortadoğu daha fazla karışabilir..

Sanırım beklenti dahilinde olduğu için petrol fiyatları pek değişmedi şu an..ancak ileride oluşabilecek çatışma ihtimalleri işin boyutunu değiştirebilir..YTD..

enki,
    saflar belli oluyor
    yalnız putinden hala ses yok
    sürpriz bekliyorum

Alıntı Originally Posted by eskilerdenwallace Yazıyı Oku
    enki,
    saflar belli oluyor
    yalnız putinden hala ses yok
    sürpriz bekliyorum
    Haklısın..İsrail'in Lübnan veya Suriye üzerinde çatışma ihtimali var..Putin ne halt yiyecek bakalım..

Duhul
    Mar 2018
    İkamet
    Kaçak Akinonya Şatosu
    Gönderi
    1,478
     Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Haklısın..İsrail'in Lübnan veya Suriye üzerinde çatışma ihtimali var..Putin ne halt yiyecek bakalım..
    putin iranı kollamaz.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Proton Yazıyı Oku
    putin iranı kollamaz.
    İran birlikleri Suriyede çatışıyorlar epeydir..haberin vardır sanırım..Ayrıca Lüban'da İran destekli Hizbullah, büyük bir güç oldu..bu İsraili çok rahatsız ediyor..benzer şekilde Irak'ta Şii milisler..buda daha çok Suud'ları rahatsız ediyor..

6.  Alıntı Originally Posted by Proton Yazıyı Oku
    putin iranı kollamaz.
    bende öyle düşünüyorum.
    ters köşe...

7.  Alıntı Originally Posted by eskilerdenwallace Yazıyı Oku
    bende öyle düşünüyorum.
    ters köşe...
    biz hariç hatta suudlular bile biliyor diye düşünüyorum.

8. Son dakika hb.

Geçtiğimiz günlerde Bağcılar'daki seçim standına bıçaklı saldırı gerçekleştirilen İYİ Parti'nin, bu kez de İYİ Parti kurucu üyesi, Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan'ın oğlu Mehmet Aslan'ın Beykoz'daki evinin kurşunlandığı ortaya çıktı. Saldırı anında Aslan'ın evde olmadığı öğrenilirken, olayın daha önce gerçekleştiği iddia edildi.

Anlaşılan ortalığı iyice karıştırmaya çalışıyorlar.seçime kadar daha neler göreceğiz.seçimi kazanmak için gerekirse savaş bile çıkarirlar.

Sayfa 253/777 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353753 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •