Sayfa 706/1023 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 5,641 - 5,648 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Bist yusuf yusuf.

Açığa satışlarda yukarı adım kuralı işletilecek. Yani hissede değer kaybettirecek açığa satış olayı bitti.

Şöyle ki: 4,05 alışta olan hissede açığa satış olarak 4,05 ve alt kademelere veremeyeceksiniz, 4,06 verilebilecek.

Bu durumda açığa satış yaparak hisselerin düşmesini engelleme amacı var.

Bunlar piyasaların ruhuna aykırı şeyler.

Bu önleme rağmen bist düşmeye devam ederse ne düşüneceğiz? Demekki satışlar gerçek, peki bunu gören yatırımcı ya panik satışa başlar ve parasını dolara çevirip çekerse dolar kaça çıkar?
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

doalr enk vermedi ama israil suriyeyi vuruyor haberleri var ortlıkta
    bir halt olacağı yok.

3. Suriye yi israil vurmaya basladi.
    Şam in guneyi iran askeri usleri ve
    Sanayi bolgesi.

Discover paylaşmış cafe de

esas hedef iran israil iran belgelerini ele geçirdik muhabbetiyle amacını belli etti
    bir halt olacağı yok.

Geminin kaptanı gözcüye sormuş ne görüyorsun diye.Gözcü 3 düşman gemisi demiş.Kaptan tayfalarına hemen benim kırmızı gömleğimi getirin demiş.2. kaptan neden efendim demiş.Kaptan gururla e demiş 3 gemi ile savaşa gireceğiz.Yaralanırsam kanım kırmızı gömlekte belli olmaz tayfanın morali bozulmaz .O sırada gözcü bağırmış efendim yanlış görmüşüm 3 değil 20 düşman gemisi var.Kaptan yanındakilerine dönmüş çabuk benim kahverengi pantalonumu getirin.Şimdi nerden aklıma geldiyse bu fıkra ekonomi forumunda yazı okurken hem de .Allah allah.

6.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Bist yusuf yusuf.

Açığa satışlarda yukarı adım kuralı işletilecek. Yani hissede değer kaybettirecek açığa satış olayı bitti.

Şöyle ki: 4,05 alışta olan hissede açığa satış olarak 4,05 ve alt kademelere veremeyeceksiniz, 4,06 verilebilecek.

Bu durumda açığa satış yaparak hisselerin düşmesini engelleme amacı var.

Bunlar piyasaların ruhuna aykırı şeyler.

Bu önleme rağmen bist düşmeye devam ederse ne düşüneceğiz? Demekki satışlar gerçek, peki bunu gören yatırımcı ya panik satışa başlar ve parasını dolara çevirip çekerse dolar kaça çıkar?
    Bunlar ekonominin temel araçları yerine hep spekülatör danışmanların akılları ile hareket ettikleri için Türk ekonomisi bu hale geldi. Hala akıllanmadılar. Jölelinin dolar tahminleri gibi Borsada açığa satış yasaklansın önerisi de muhtemelen G...P ağa akıl vermiştir. Doları düşürmeye yönelik yaptıkları her türlü doğa dışı müdahale doları düşürmek yerine tam tersi yükseltti. Şimdide Borsa nın düşmesini önlemeye yönelik doğal olmayan müdahaleleri YABANCI da hisse senetlerinden çıkışı hızlandırabilir. Sermeye piyasası araçlarına polisiye tarzı bu müdahaleler yatırımcıda güvensizlik doğurur ve hisse senedi piyasalarından kaçışı hızlandırır. Bence çok yanlış kararlar alıyorlar. Bu yasaklama Hisse senetlerinde 1 veya 2 günlük yükseliş getirse de devamında yabancının çıkışını hızlandıracaktır.

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Dedik iste yeni hedefimiz 4.69
    4,3169 orgazm noktası olabilü

8.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Arjantin IMF'in ağına düştü sonunda..Peso bugün kaybettiklerinin yarısını geri aldı..

Arjantin 100 yıllık bono satmıştı geçen yaz, uygun fiyattan..

Şimdilerde bu bonoyu alanlar iyi yamuldu..

Arjantin eski Arjantin değil..
    Arjantin bildiğin ölü.. güzelim ülkenin içine ettiler.. bu tip benzetmeler göndermeler hoş değil..aman diyim 🙂

Sayfa 706/1023 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •