İyi bir bilanço gelsin de sonrasını sonra düşünürüz. Aksini hiçbirimiz aklımıza getirmiyoruz zaten. Kütpo sürprizlerle dolu, hangi çeyrek ne olacağını kestirmek güç. Hayırlısı artık. En geç Perşembe akşamı yazar çizeriz. Ytd.
İyi bir bilanço gelsin de sonrasını sonra düşünürüz. Aksini hiçbirimiz aklımıza getirmiyoruz zaten. Kütpo sürprizlerle dolu, hangi çeyrek ne olacağını kestirmek güç. Hayırlısı artık. En geç Perşembe akşamı yazar çizeriz. Ytd.
F/K Oranı 6,90 Piyasa Değ. / Defter Değ. 0,78
defter değeri 7.30 tl
![]()
![]()
![]()
gel vatandaş gel batan geminin maları bunlar
daha nereye kadar düşüreceksiniz![]()
3 aylık ta f/k nın artması defter değerinin düşmesi için anca zarar gelmesi lazım. 1 milyon tl kar da bile bu oranlar f/k düşer.
biz de bu yönetim oldukça satış ve pazarlama yönetim giderinden bunu yaparlar mı yapabilirler
artık ağlanacak halimize gülüyorum. bu oranlarda borsa da tuvalet kağıdı.. koş sevim koşşş bedava tuvalet kağıdı var.
yatırım tavsiyesi değildir.
Sanırım an itibariyle üzülecek bir durum yok,hissemiz primli olsa da buralara düşecekti. Başka hisselerde olsak yine zarar edecektik. Bazen kader diyorum. Kaçış yok, umarım buralar iyi günler değildir. Perşembe günü bilançolar açıklandıktan sonra beklenti de kalmayacak. Yani çoook beklemekten başka çare yok. Tabii bizi mutlu edecek bir sürpriz olmazsa. Ytd.
Selamlar Üstad. Alıntı yaptığın yazımı bir arkadaş çok karamsar yazı yazıp 4 lü fiyatlara gelecek dedi diye yazdım. o kadar da karamsar olacak bir durum yok 4 lü fiyatlar zor demek istedim.
Nitekim çok şükür zaman beni haklı çıkardı. Endeks değil 102 bin 99 bine bile geldi ama kutpo hala 5.40 da ve 4 lü fiyatların üzerinde.
Bu çeyrek geçen seneye göre sıçrama bekliyorum ama patron yine pazarlama gideriyle hiç edermi güzel karı emin de olamıyorum.
Ama her halükarda geçen seneden iyi bir ciro ve kar bekliyorum şahsen.
Mevcut rasyolara göre bana göre orta ve uzun vade için 5.40 ucuz bir fiyat.
Kısa vade de endeksin 97 binlerden dönüşüne bağlı. Endeks dönerse güzel bir trende başlayabilir. Dönmeyin 90 binlerin de altına gelirse o zaman 4 lü fiyatlar konuşabiliriz artıkancak şahsen ben 97 binlerden bir dönüş bekliyorum.
İnş beni mahcup etmez de alanların biraz olsun yüzü güler.
Ytd
Boşver he de geç))) İnan artık sataşanlara bile cevap vermiyorum))) herkes kafasına göre. Ben portfoyüme bakarım.
Ben artık foruma çok takılmıyorum.Yazmıyorumda seni görünce selam edeyim dedim. Beni bilirsin teknik taktik endeks bakmam. Bilanço ucuz pahalı hikaye sonra bam bam...
Bilanço işinde bu forumun üstadı sensin.Umarım bu sefer tuttururuz.
Aslan var esas bende ortalama düşüre düşüre ortacı oldum))) lakin bilanço tahminim orda tuttu gibi. Yüzde 1000 artış bekliyordum, yakın %900 geldi. Bunda yüzde 2000 artış bekliyorum. Bakalım tutacak mı? O zaman F/K ve defter değeri hepsi yerlerde oluyor.
Lakin bu hisse bana hep gol atıyor, hep ters köşe, tek zarar ettiğim hisse. Patron hanfendi ve babası bize acırda ))) rahmani bilanço gönderir bu sefer umarım.Yoksa yine parayı buraya düşürücem))) adamlar habire benden zekat fitre alıyor, alıştılar birkerem.
Kendine iyi bak dostum. Selametle.
Yatırım tavsiyesi değildir.
ASLAN
İnşaallah bu sefer umduğun gibi olur üstad. Bende şahsen 6-6.5 milyon tl bir kar bekliyorum yine pazarlama giderini şişirmezse patron![]()
Aldın mı dersen kendim alamadım daha ama bir arkadaşım aldı. Benimde takibimde, fırsat bulursam niyetim var.
Ama güzel bilanço getiren ve beklentili hisseler de var takibimde. düşen borsada onlarda cazip oldu iyice. Parası olana karar vermek zor ama endeksin 97 bin üzerinde oturduğunu görünce tabi
Armda, Blcyt, Bucim, Cemts, Deva, Egpro, Goody, Jants, Krstl, Kutpo, Sarky, Vesbe
Benim şuanda temel ve teknik olarak beğenip takip ettiğim hisseler. Belki hoşuma giden olur diye yazdım hepsini.
Hisse.net yenilendikten sonra bende eskisi gibi girip yorum yapmıyorum. Eski samimi havası bozdu gibi oldu
Sende kal sağlıcakla.
Hayırlı ve bol kazançlar dilerim tüm kutpo culara.
Ytd
Yer İmleri