Sagolsun adminler geregini yaptilar.....
Sagolsun adminler geregini yaptilar.....
Siz ve sizin gibiler bu piyqsada oldugu surece daha cok patronlar spekler mal iteler.Allah askina kotdan atilmasi icin sebeb cok.kisaxa eski spk baskanina jest yapiliyor.normal sartlarda coktan sutdu.simdi spk bu bilancoya gere bir karar vericektir.son atilan sirketler son bilancolarina gore karar verildi.benim kanimca bir hisse 0.11 kurusa kadar dusmusse birileri kotdan atilmayi fiyatladi.yada spk dan icerden bilgi sizdi.iyi seyler olsaydi inan bana bu fiyatlaeda olmazdi.
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sen bu saatte hissen yok ama girip on kuruşluk hissede bizleri düşünüp yazıyorsun peki sen hızırmısın...
Şimdi sen diyorsun ki patron 10 kuruştan mal itiliyor....
Sen buna inanıyormusun....
İtileyen adam bedava neden itilesin....
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Dostum patron zaten itelemis onda bise yok.halka aciklik oranini %94 lere kadar getirdiginde zaten mali bosaltmis.gecmis batmis ve kotdan atilmis hisselerin coguna bakin ve arastirin.hisse batmadan once patron ne var yok satmaya baslar.bizim saf kyda neden dusdugunu anlamaz.hisse ucuzladi diye atlar dustukce patron satar ky alir.aslinda patron baticagini aylar onceden on gorur.bir hissede patron satisi varsa ondan kork.hissseni sahip cikan ya kendi paylarini toplama karari alir.yada sirket ortaklari piyqsadan hisse alir.yillar once goldasda aynisi oldu.genyh da oldu.trnsk dada oldu.cok ornek var yani.
İyi de kardeşim şimdi ne diyorsun patron malını satmış diyorsun....
Ne yapalım şimdi burdan biz satak o mu toplasın..
Açık açık söyle ne yapmaya çalışıyorsun....
Bedava olmuş kim satar burdan anlamadım seni...
Burda hissesi olana tek sozum bu fiyatdan satmak zaten iflasla es deger.bir umutdurki cok zor ihtimal belki toparlar.tahsisliyla anlasma saglar ozaman ralli yapar.belliki bu fiyatada cakanlar kotdan atilmayi fiyatlamis.patron alicak parami kaldiki.adamlar daha odenmesi gerekem tahvili odeyemis.hangi almaktan bahsediyorsuniz
Patronda para Yok diyorsun almaz...
Peki biz satarsak kim alacak sattıklarımızı..
Yazında hissesi olan satsın diyorsun yani[emoji3]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri