Sayfa 365/928 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465865 ... SonSon
Arama sonucu : 7419 madde; 2,913 - 2,920 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. Gübretaş yatırımcı ilişkilerine mail attım cevabı
    2017 yılı faaliyet raporumuzda Mart ayına değin temel gübre ve hammaddelerdeki fiyat hareketleri kamuoyunun bilgisine arz olunmuştu. Bu minvalde,

- Artan gübre ve gübre hammaddesi fiyatlarının 2018 yılı ilk çeyreğinde İran faaliyetlerimizin faaliyet karlılığını olumlu etkilemesi muhtemeldir.
    - Türkiye faaliyetlerinde sınırlı bir marj daralması oluşabilir.
    - TL'nin yabancı paralar karşısında ilk çeyrekte değer yitirmesi yabancı para yükümlülüklerimiz açısından (finansal ve ticari borçlarımız) olumsuz olarak değerlendirilebilecek bir gelişmedir.

10 Mayıs borsa kapanışı sonrasında finansallarımızın açıklanacaktır.

Hisse fiyatlarımız takip edilmekte ve mevzuat gereği, yatırımcılarımızın kararlarında etkili olması muhtemel önemli gelişmeler ivedilikle hissedarlar ile paylaşılmaktadır.

İyi günler.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Bari güzel bir bilanço açıklasa.

3. 300-500 lotla çak aşağı çıkarken önüne 30000-50000 lot yığ oyun büyük.toparlamazsa endeks düşerken yerin dibine girer iyice.girdi zatende

4.  Alıntı Originally Posted by onur4141 Yazıyı Oku
    300-500 lotla çak aşağı çıkarken önüne 30000-50000 lot yığ oyun büyük.toparlamazsa endeks düşerken yerin dibine girer iyice.girdi zatende

Psikolojimizle algımızla dalga geçerek hareket ediyor namussuzlar.
    Zaten batmışız buradan dahada aşağı gitmezse taaa...
    Ben soğuk su içmeye razıyım sıfır olmazsa .....
    1 lot satmam.

5. Endeksin yükselişine bu kadar mı tepkisiz kalır bir kağıt. Endeks gevşemeye başlasa önden gider.

6.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    Ortak sattın mı kalan 25.000 lotunu
    ortak cezalıydım cevap veremedim....5000 lotum kaldı gubrf de...6 hisse ye dağıttım...gubrf den alacağımı almış değilim inşallah daha güçlü şekilde hisseyle döneceğim....şimdilik elde kalan kalacak artık satış yok...
    Son düzenleme : xxtrader; 09-05-2018 saat: 16:55.

7.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    ortak cezalıydım cevap veremedim....5000 lotum kaldı gubrf de...6 hisse ye dağıttım...
    Hakkında hayırlısı olsun.
    Tekrar bist tepki verirse bu b.k çuvalı kıpırdarmı hiç zannetmiyorum bende ama yapacak bir şey yok bekleyeceğim ben.

8.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    Hakkında hayırlısı olsun.
    Tekrar bist tepki verirse bu b.k çuvalı kıpırdarmı hiç zannetmiyorum bende ama yapacak bir şey yok bekleyeceğim ben.
    bende güçlü tepki beklemediğim için bu yolu seçtim ortak....çok aşırı düştü adi hisse....fk hisse düşerek düşüyor şirket kar ederek değil...

Sayfa 365/928 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465865 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •