Sayfa 545/637 İlkİlk ... 45445495535543544545546547555595 ... SonSon
Arama sonucu : 5090 madde; 4,353 - 4,360 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Son 2-3 gün eğitim olarak alınsa, belki 100 bin tl değerinde olurdu...Zira öğrenen kişi için bu 3 günde belki ileride 200-300-500 bin tl lik tecrübe edinilmiş olması lazım.

sağlam diye portföye aldığımız aksa, 3 günde 12,5 dan 10,5 a indi...bu sabah saçma sapan bir açılışa %5 aşağı gidip 10,5 görüldü...dile kolay 3 günde yaklaşık %20 kayıp...biraz önce de devre kesicisi devreye girdi..%10 oldu çıkış diye...işte böyle bir borsamız var..bunu bilerek hareket etmek, panik yapmamak ve hissenize güvenmeniz gerek...güvenmediğim bir hisse olsa, belki lanet olsun diyip pozisyonu kapardım.

diğer örnek ulusoy elektirik...o da portföyümde..sabah hacimsiz %5 aşağıya gitti...borsada da sert satışlar var...sonra borsa toparladı, önce artıya geçti...sonra %2 yi geçti artı...bizim ulusoy elektirk hala %5 ekside...bilanço vs de yok...la havle dedik, bekledik...biraz önce o da hızlı alımlarla artıya geçti.

borsa gerçekten tuhaf bir arena....çelik gibi sinir lazım...ve bu piyasada deneyim olmazsa olmazdır.
    sadece biz güvenmiyoruz. (aksa). patronda güveniyor, alım açıkladı.

2.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Son 2-3 gün eğitim olarak alınsa, belki 100 bin tl değerinde olurdu...Zira öğrenen kişi için bu 3 günde belki ileride 200-300-500 bin tl lik tecrübe edinilmiş olması lazım.

sağlam diye portföye aldığımız aksa, 3 günde 12,5 dan 10,5 a indi...bu sabah saçma sapan bir açılışa %5 aşağı gidip 10,5 görüldü...dile kolay 3 günde yaklaşık %20 kayıp...biraz önce de devre kesicisi devreye girdi..%10 oldu çıkış diye...işte böyle bir borsamız var..bunu bilerek hareket etmek, panik yapmamak ve hissenize güvenmeniz gerek...güvenmediğim bir hisse olsa, belki lanet olsun diyip pozisyonu kapardım.

diğer örnek ulusoy elektirik...o da portföyümde..sabah hacimsiz %5 aşağıya gitti...borsada da sert satışlar var...sonra borsa toparladı, önce artıya geçti...sonra %2 yi geçti artı...bizim ulusoy elektirk hala %5 ekside...bilanço vs de yok...la havle dedik, bekledik...biraz önce o da hızlı alımlarla artıya geçti.

borsa gerçekten tuhaf bir arena....çelik gibi sinir lazım...ve bu piyasada deneyim olmazsa olmazdır.
    Sn. Cautionary

Sanırım sizde Petkim de vardı. Gelen beklentilerin altındaki biloanço ve fiyat hareketleri sonrası önümüzdeki çeyrekler ile ilgili beklentiniz ne yönde olur?

3.  Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    sadece biz güvenmiyoruz. (aksa). patronda güveniyor, alım açıkladı.
    hımm...belki de ondan hızlı toparladı...aferin patrona o zaman, güven vermiş oldu bu şekilde.

4.  Alıntı Originally Posted by asiyanik Yazıyı Oku
    Sn. Cautionary

Sanırım sizde Petkim de vardı. Gelen beklentilerin altındaki biloanço ve fiyat hareketleri sonrası önümüzdeki çeyrekler ile ilgili beklentiniz ne yönde olur?
    Beklentilerim yüksek, işin iyi ya da kötü tarafı herkesin beklentisi yüksek..böyle olunca ilk olumsuz bilançoda inanılmaz satış yedi...haa, uzun vadeci için alım fırsatı oldu belki...ama daha sindire sindire düşmesini tercih ederdim...3 günde %25 düştü nerdeyse, bu sağam denen bir hisse için hiç iyi değil.

öte yandan, benim için en az 2-3 bilanço olumsuz gelmeli...öyle tek bir bilanço ile portföye almadığım gibi, portföy dışına da almam...aksi halde trader dan pek farkımız kalmaz.

Yıldız Holding iştiraklerinden Gözde Girişim'in yüzde 39 hissesine sahip olduğu Şok Marketler'in halka arzında daha önce 12 ve 14,40 Türk Lirası olarak belirlenen nominal değerli pay başına talep toplama fiyat aralığı, 10 ile 10,5 Türk Lirası aralığına düşürüldü.
    http://m.patronlardunyasi.com/haber/...indirim/205111

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

Hatalı gönderi
    Son düzenleme : Egeli; 09-05-2018 saat: 19:44. Sebep: Hatalı entry
    O egeli ben değilim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,156
    doların ateşi sönmüyor...yarın yine zor bir gün olabilir..uv kağıtlarda iyi alım imkanı verebilir..tüpraş ve aygazın ve enka nın bilançoları iyi değil maselef.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    hatay
    Gönderi
    501
    Tüpraşa bakın. Çok kötü kar açıkladı. Fena çakılabilir. Çakılırsa alım fırsatı olabilir. Lakin hesap yapmak lazım her fiyata da atlanmaz. Beklemek lazım. Dibin dibi var, olta var, manüplasyon var. İyi strateji belirlemeli. Takip edilmeye değer bir hissedir. Son bir yıllıkta yabancıların elinde oyuncak olduğu da unutulmamalı.

"ayı: baskın basanındır. boğa: ava giden avlanır." saygı ve sevgilerimle

Sayfa 545/637 İlkİlk ... 45445495535543544545546547555595 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •