Sayfa 462/969 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562962 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 3,689 - 3,696 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,369
    Hissemizin tahtasına dikkatle bakın ;
    Büyük oyunculardan biri ya gitmemesi için yada toplamak için satışları doldurmuş
    Alış yapıldıkça satışı dolduruyor , yada bu şekilde algı oluşturuyor . Ne olursa olsun tahtayı aşağı zorluyor . Kağıdımız iyi veya değil konu bu değil . Kağıdın gitmeye istekli olup olmadığı . Gelelim bana 1.51 den 2.4x lara geldiğinde sattım diyerek yazdım . Bakış açım 1.51 den 2.4x lara gelmesi için bir sebep olduğu idi . ISGSY yönetimi bir sebep göstermedikçe gitmez , giderse de geçici olur . Şimdi gene yazıyorum . 7 yıldır bu kağıttayım ve gene alış pozisyonumu koruyorum .
    Alım yapar satanı da madur ederim diyerek yazdım . Kafama çakarlar onu bunu bilmem alırım 7 sene daha yatarım . Kaderimi ISGSY yada IŞ Grubu ile ortak yaparım sıkıntı yok . BEnim çıkmasını istemem normal ama önemli olan kağıdın ne istediği . Pozisyonumu kağıdın isteklerine göre alırım .
    Benim bu kağıt ile ilişkim mantık evliliği şeklinde özetlenebilir . Canımı sıkarsa boşarım yok memnun olursam evlilik devam eder ama kararımı 7 sene bekleyerek veririm . Kağıt eş gibi olduğuna göre ona da ilişkiyi yoluna koymak için fırsat da vermek gerek . Düşmesini istediğim doğru değil kağıdın isteği düşmek onu dile getiriyorum . İlişkide olduğu gibi düşünmek gerek kağıt ne istiyor ? Kısaca bu ilişkiyi mantık evliliğine benzetmem çok doğal . Ben ne istiyorum dememek gerek kağıt / Eş ne istiyor o daha önemli . İtalyanca bir kelime ile '' Kapiş '' ...

Dip NoT : 1.46 altında alıcı sıfır (0) dikkat etmekte gene fayda görüyorum .
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Maalesef her zaman da satan biri oluyor.kucuk yatırımci birleşip ortak hareket edemiyor . zaten onun için de küçük kalıyor.yatirm tavsiyesi değildir.sesli düşüncem.

Benim gözümde deşifre oldun dostum.hala kapış mapiş 1.46 altı boş diyerek lafı güzaf yapıyorsun.bir kağıdı bukadar güzel okuyabiliyorsan ne işin var 8 yıldır bu dandik hissede.bu Bilgi ile baska hisselere de işlem yap bizde seni takip edip para kazanalim burda kendini harciyorsun.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,369
    Tahtada 1.48 de alım kotasyonu var 1.54 de de satım kotasyonu var .
    ISMEN nin alıp sattığı ve kap a bildirdiği 2500 Lot lar mıdır bilen var mı ?
    Açığa alım satımlar yasaklanmış A grubu olan hisselerde sadece yapılabilirmiş o da sadece pasife yazarak yapılıyormuş .
    Üstadlar açıklama yapar artık .
    Açık işlemler yasak ise borsa bu gün kapanışta + Artı yapar artık .
    Son düzenleme : Baygeorge; 10-05-2018 saat: 11:31.
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

5.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Tahtada 1.48 de alım kotasyonu var 1.54 de de satım kotasyonu var .
    ISMEN nin alıp sattığı ve kap a bildirdiği 2500 Lot lar mıdır bilen var mı ?
    Açığa alım satımlar yasaklanmış A grubu olan hisselerde sadece yapılabilirmiş o da sadece pasife yazarak yapılıyormuş .
    Üstadlar açıklama yapar artık .
    Açık işlemler yasak ise borsa bu gün kapanışta + Artı yapar artık .
    2500 lotu naapcan onunla hisse ne duser ne cıkar. kim alıyosa alsın. kurumun sigara parasını cıkarmaz(legal yolla ogrenemezsin tahminde kalır ama dedigin olası)

yaz pasife satışı
    diger hesabınla çiz kademeyi.zincir emirle boşalt geri
    al sana aktif oldu.
    (evet bu çalışıyor, bu işi yapan adamın komisyonu 100binde 1 zaten ;) )
    ha piyasaya etkisini sorarsan,
    bist demişki bizim çocuklar kaldırdi piyasayı. şişik görünce ederine kadar basıp para kazanmayın yassah gardaşım
    bizim bebelerin ekmege ortak olmayın

Günlük grafik flama formasyonu

Acayip bir grafik çıkmış günlük de. Uygular mı bilemem ama uygularsa spegin masaklısına denk geldik demektir.

Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    Acayip bir grafik çıkmış günlük de. Uygular mı bilemem ama uygularsa spegin masaklısına denk geldik demektir.
    Hedef mı bu düşüşte ki zirve

8. Untitled.jpgUntitled.jpg
     Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    Hedef mı bu düşüşte ki zirve
    bunu mu dedin? sapını nerden aldıgına gore degişir. sayıları ozellikle almadım içeri herkez kendisine cizer yonlendirme olmasın.

ama spek hareketinde teknik spegin cizdigi yani senin gormeni istedigi tekniktir. sen kazanasın diye cizmez teknigi

Sayfa 462/969 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •