Sayfa 205/884 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305705 ... SonSon
Arama sonucu : 7065 madde; 1,633 - 1,640 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1. Evet vesbe harika bir kağıt. Rasyolar mükemmel. Halka açıklığı bu kadar kısıtlı olup, üstüne bir de açık kısmın ciddi kısmı patronda olunca böylesi sığ bir kağıtta bu kadar lot ky'de oluyor ise hakkatten büyük risktir, riskin yanı sıra kağıdın önünde taştır. Götürmezler, gidiyorsa emin olun satmışızdır. Herkes bilir kağıt ky'de ne kadar çok varsa, kağıt o kadar gitmez. Zaten bist30 ölçeğinde işlem gören bir tahta olsa fiyat elbette buralarda olmazdı.

Asla yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by topraq Yazıyı Oku
    Evet vesbe harika bir kağıt. Rasyolar mükemmel. Halka açıklığı bu kadar kısıtlı olup, üstüne bir de açık kısmın ciddi kısmı patronda olunca böylesi sığ bir kağıtta bu kadar lot ky'de oluyor ise hakkatten büyük risktir, riskin yanı sıra kağıdın önünde taştır. Götürmezler, gidiyorsa emin olun satmışızdır. Herkes bilir kağıt ky'de ne kadar çok varsa, kağıt o kadar gitmez. Zaten bist30 ölçeğinde işlem gören bir tahta olsa fiyat elbette buralarda olmazdı.

Asla yatırım tavsiyesi değildir.
    Girmiyorsa gitmesin, beklenir. Bu kağıt patronun para kazanıp vestele ödediği kağıt. Burası kar edecek vestele para verecek. Yani düzenli bir şekilde temettüsünü verecek. 2-3 tane temettü aldıktan sonra maliyetler nereye inecek bakalım. Benim 2. Temettüm olacak. İnşallah daha 3-4 tane daha almadan tek lot satmam. Sonrasına bakarız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Arkadaşlar bir hissede ne kadar sıkıldım, bayıldım, lanet gelsin vs.. diyen varsa o hissenin çıkış zamanı o kadar yakındır. ytd.

4. Almak da satmak da sizin takdiriniz. Alacam diyen arkadaşa katılıyorum yalnız Sabrsfk rumuzlu arkadaşa da saygı duyuyorum. Zaman herkese göre değişken. Alan uzun süreli kalabileceğini göze alıyor ki parasını Vesbe'ye gömüyor di mi ama.

5. Şimdi rasyonel konuşalım. İlk 3 ayda toplam 200 milyon dolar ihracat vardı. toplam 700-800 milyon TL eder. %70 ihracat %30 yurt içi dengesinden 1 Milyar TL üzeri brüt satış geldi. Bu tahmin edilebilirdi ve öyle de oldu zaten.

Kimse yazmadı buraya hayret ediyorum. Nisanda İşleme Dahil belgesinde 199 milyon dolar ihracat var. 200 düz desek ilk 3 ayda yapılan ihracatın tamamı kadar 4. ayda ihracat yaptı hisse. Tahminimce an itibarıyla brüt satışlar 2 Milyar TL'yi geçti. Yeni açılan fabrikanın satışlarıyla birlikte Mayıs coşma ayı olabilir Vesbe için. İkinci çeyrek brüt satış rakamları geçen senenin toplam satışını şimdiden yakalayabilir arkadaşlar demedi demeyin. Tüm yılları domine eden bir 2018'le karşı karşıyayız. Güneşli günler yakın... ytd

6. Arkadaşlar nacizhane fikrim , temettüler hesaba geçince , temettülerle alım yapmak için acele etmeyelim derim.... Ellerimizi tümüyle kitlemeyelim , malum bu çakal spek , biz buralardan alış yaparsak , aşağı vurup bizim psikolojilerimize oynuyabilir .... O yüzden derim ki , beklemede kalalım ve şayet %5 ve aşağı düşürüşlerinde alımlara geçip , spekin ellerindekileri ucuzdan alalım , sonrada güzel haberler bilançolar ve de 2019 temettüsünü bekleyelim , Spek alsın babayı

yATIRIM tavsiyesi değildir....

7.  Alıntı Originally Posted by Lonely_Trader Yazıyı Oku
    Arkadaşlar nacizhane fikrim , temettüler hesaba geçince , temettülerle alım yapmak için acele etmeyelim derim.... Ellerimizi tümüyle kitlemeyelim , malum bu çakal spek , biz buralardan alış yaparsak , aşağı vurup bizim psikolojilerimize oynuyabilir .... O yüzden derim ki , beklemede kalalım ve şayet %5 ve aşağı düşürüşlerinde alımlara geçip , spekin ellerindekileri ucuzdan alalım , sonrada güzel haberler bilançolar ve de 2019 temettüsünü bekleyelim , Spek alsın babayı

yATIRIM tavsiyesi değildir....
    Benzer planlarim var.

SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by yldream Yazıyı Oku
    Benzer planlarim var.

SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Benim de

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 205/884 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305705 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •