Artan

13,86 10 18:10
16,73 9.99 18:10
48,46 9.99 18:10
47,80 9.99 18:10
9,49 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

74,25 -10 18:10
1,80 -10 18:10
247,50 -10 18:10
261,00 -10 18:10
355,50 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.483.671.562,50 18:10
7.660.126.892,25 18:10
7.224.558.633,72 18:10
6.414.277.037,00 18:10
6.015.548.689,20 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 404/548 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504 ... SonSon
Arama sonucu : 4382 madde; 3,225 - 3,232 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Genel kurul kararları tescil edilmeden pay devri yapılamıyor mu? Emin misiniz.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    tescil iki günlük iş

2.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Genel kurul kararları tescil edilmeden pay devri yapılamıyor mu? Emin misiniz.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Rekabet Kurulu izni ve bugün yapılan Doğan Holding genel kurulu kararı sonrasında pay devir işlemleri için gerekli tüm şartlar sağlanmış gözüküyor. Önümüzdeki hafta başında/içinde devir yapılması çok yüksek ihtimaldir.

Pay devir işlemi için genel kurul kararlarının tescili zorunlu değil ve beklenmesine gerek yok. Kaldı ki genel kurul tescil işlemi en fazla 2-3 iş günlük sürede gerçekleşir.

Doğan Grubu tarafından son birkaç gündür yapılan tüm varlık alım-satım işlemleri de pay devir işlemlerinin son aşamaya geldiğini gösteriyor. Bu akşam son olarak Doğan Gazetecilik için ünvan değişikliğini ve yeni yönetim kurulu üye seçimini içeren olağanüstü genel kurul çağrısı (6 Haziran) yapıldı. Bu açıklama ile bir bakıma artık bu satış işleminden geri dönüş olmayacağı teyit edilmiş oldu. Bu da hisse fiyatlaması açısından son derece önemli diye düşünüyorum.

Haftaya bütün belirsizliklerin bitmesi ve sabırla bu süreci bekleyen tüm yatırımcıların muradına ermesi dileğiyle. Herkese iyi hafta soonları

3.  Alıntı Originally Posted by karamsar Yazıyı Oku
    Rekabet Kurulu izni ve bugün yapılan Doğan Holding genel kurulu kararı sonrasında pay devir işlemleri için gerekli tüm şartlar sağlanmış gözüküyor. Önümüzdeki hafta başında/içinde devir yapılması çok yüksek ihtimaldir.

Pay devir işlemi için genel kurul kararlarının tescili zorunlu değil ve beklenmesine gerek yok. Kaldı ki genel kurul tescil işlemi en fazla 2-3 iş günlük sürede gerçekleşir.

Doğan Grubu tarafından son birkaç gündür yapılan tüm varlık alım-satım işlemleri de pay devir işlemlerinin son aşamaya geldiğini gösteriyor. Bu akşam son olarak Doğan Gazetecilik için ünvan değişikliğini ve yeni yönetim kurulu üye seçimini içeren olağanüstü genel kurul çağrısı (6 Haziran) yapıldı. Bu açıklama ile bir bakıma artık bu satış işleminden geri dönüş olmayacağı teyit edilmiş oldu. Bu da hisse fiyatlaması açısından son derece önemli diye düşünüyorum.

Haftaya bütün belirsizliklerin bitmesi ve sabırla bu süreci bekleyen tüm yatırımcıların muradına ermesi dileğiyle. Herkese iyi hafta soonları
    Suanki kurla 5.80li fiyatlar cok cazibe unsuru olur diye dusunuyorum...

Hatta bana bukadar marj yeter diyenler vobda usd shortlayarak kendilerini garantiye de alabilirler.

Ytd

http://www.hisse.net/topluluk/showth...73#post2148773
    Haftalık Hisse Yarışmamıza
    kurallara uygun 3 hisse seçin bir hafta yarışalım.
    bir halt olacağı yok.

5. DOĞAN GAZETECİLİK A.Ş. ESAS SÖZLEŞME TADİL MRTNİ

UNVAN
    Madde 3
    SÌrketin unvanı Demirören Gazetecilik Anonim Şirketi olup işbu anasözleşme kısaca şirket olarak anılmıştır

Kapta dün akşam yayınlandı, düğmeye basıldı...6 haziran da da genel kurul var..temettü muhtemelen genel kurul öncesi geçecek elimize, çünkü yönetim kuruluna yetki verilmişti...
    Son düzenleme : temel analiz 1; 12-05-2018 saat: 17:23.

6. Önvan değişikliğ için Kapta açıklama yapıldığına göre devir an meselesi... Peşine 1.35 Dolarlık Pay alım teklifi için SPK başvurusu...Peşine temettü açıklaması...

Bugün yarın, yani en kısa sürede Faktöring Firmasının satış açıklaması gelecek, sanırım..Para DGZTE ye girecek... Faktöring firmasında bize ve Demirören grubuna bırakırsa Ne alaaaa..

7.  Alıntı Originally Posted by temel analiz 1 Yazıyı Oku
    DOĞAN GAZETECİLİK A.Ş. ESAS SÖZLEŞME TADİL MRTNİ

UNVAN
    Madde 3
    SÌrketin unvanı Demirören Gazetecilik Anonim Şirketi olup işbu anasözleşme kısaca şirket olarak anılmıştır

Kapta dün akşam yayınlandı, düğmeye basıldı...6 haziran da da genel kurul var..temettü muhtemelen genel kurul öncesi geçecek elimize, çünkü yönetim kuruluna yetki verilmişti...
    Temettuyu cagridan once verirse,cagri fiyatini onu duserek yeniden belirler diye dusunuyorum.ya da cagridan sonra temettu odemesini yapabilir..

Ytd

8.  Alıntı Originally Posted by Analizsever Yazıyı Oku
    Temettuyu cagridan once verirse,cagri fiyatini onu duserek yeniden belirler diye dusunuyorum.ya da cagridan sonra temettu odemesini yapabilir..

Ytd
    Çağrı fiyatını etkilemez temettü ödemesi. Ben çağrı sonrasına kalacak diye düşünüyorum. Ödeyecek olsalar öderlerdi bugüne kadar. Devir muhtemelen bu hafta bitecek gibi gözüküyor. Faktoring hissesi ve öncü girişim hisseleri devredildi diye hatirliyorum. Bundan sonra gelecek haber sadece devir yapılışıyla ilgili olacak başka bir prosedür kalmadı.

Sayfa 404/548 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •