Sayfa 71/201 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon
Arama sonucu : 1608 madde; 561 - 568 arası.

Konu: YESIL Yeşil Yatırım Holding

1. Galibin kagitlarinda da gördüm adamlar hisseyi 3 katina 5 katina cikartiyorlar bu arada mala cok atlayan olmuyor. Ama kagit 2 kez sert düstümu sazan gibi atliyoruz malesef ve asıl mal dağıtmayı buralarda yapiyorlar. Ortalama düsüsüreyim diye alisa devam ediyoruz ve zarar katlaniyor.
    Bu tarz asiri degerlenmis kagitlardan düserken uzak durmali ve ortalama düsureyim diye mal almamali. Yapilmasi gereken ise zarar kes.

Alıntı Originally Posted by poyrazz42 Yazıyı Oku
    Galibin kagitlarinda da gördüm adamlar hisseyi 3 katina 5 katina cikartiyorlar bu arada mala cok atlayan olmuyor. Ama kagit 2 kez sert düstümu sazan gibi atliyoruz malesef ve asıl mal dağıtmayı buralarda yapiyorlar. Ortalama düsüsüreyim diye alisa devam ediyoruz ve zarar katlaniyor.
    Bu tarz asiri degerlenmis kagitlardan düserken uzak durmali ve ortalama düsureyim diye mal almamali. Yapilmasi gereken ise zarar kes.
    Kimseyi kesin ifadelerle olumlu ya da olumsuz etkilemeyelim lütfen. Ciddi analizler ve incelemeler sonucu, SPK ileri düzey ve türev lisanslı uzmanlar tarafından oluşturulan raporlar sonucu yapılan yatırım tavsiyelerinde bile hedef fiyat ve süre verilmesine rağmen temkin ifadeleri de yer alır. Uzak durulmalı derken neye dayanılarak söyleniyor. Temel verilerine göre hissenin değeri mi yüksek? Bunun için firmanın tüm varlık/borç özkaynak vs. verilerine göre şirketin toplam değerini mi analiz ettiniz. Ya da teknik anlamda göstergelerde aşırılıklar mı gördünüz. Yoksa tamamen subjektif kanaatinize göre sahibi/ortağı ya da şirketin diğer grup firmaları için bir inceleme sonucu bu kanaata vardınız? Lütfen alım satım kararı alacak yatırımcıları yönlendirici etkide ifadeler kullanırken çok ama çok dikkatli davranalım. Aksi halde ister istemez yazdıklarınızdan etkilenebilecek insanların satış kararı ile olası zararlarının boyutunu ve bunun vebalini ve ağır sonuçlarının olabileceğini düşünün. Herkese hayırlı ve bol kazançlar.

3. Arkadaşlar wowwo nun halka arzından bir haber var mı? Kağıt iyice düştü

4.  Alıntı Originally Posted by stockbroker Yazıyı Oku
    Arkadaşlar wowwo nun halka arzından bir haber var mı? Kağıt iyice düştü
    Sayın@stockbroker

Bildiğim ve takip ettiğim kadarıyla WOWWO nun halka arzı SPK elinde izin çıkması bekleniyor , ancak daha önemli bir durum eğer rüya görmediysem son zamanlarda WOWWO nun televizyon reklamları çıkmaya başladı ,benden başka gören var mı? onu da bilmiyorum. Durum şimdilik bu ,bu bilgiler işine yarar mı onu da bilmiyorum galiba bir yerlerde bir şeyler hazırlanıyor gibime geldi . yoksa bu neyin reklamıdır .

Daha önceki net üzerinden yapılan pr çalışmaları tanıtımları başladığında hissenin değeri 35 lere gelmişti. Bu defa ulusal kanallarda diyorsunuz. Demek ki seçime doğru anketler netleşip bistte ralli başladığı zamana denk gelecek halka arz da. Zamanlama doğru bence. De Facto, Boyner, Şok, Penta Bilgisayar halka arz zamanlamaları ne kadar yanlış ise Wowwo'nun halka arz zamanlaması o kadar mükemmel olacak anlaşılan. Ancak bu daha önce fiyatlanacağı için zaman bu zaman demektir.

6.  Alıntı Originally Posted by HORASANLI Yazıyı Oku
    Sayın@stockbroker

Bildiğim ve takip ettiğim kadarıyla WOWWO nun halka arzı SPK elinde izin çıkması bekleniyor , ancak daha önemli bir durum eğer rüya görmediysem son zamanlarda WOWWO nun televizyon reklamları çıkmaya başladı ,benden başka gören var mı? onu da bilmiyorum. Durum şimdilik bu ,bu bilgiler işine yarar mı onu da bilmiyorum galiba bir yerlerde bir şeyler hazırlanıyor gibime geldi . yoksa bu neyin reklamıdır .
    Sayın horasanlı çok teşekkür ederim. Lakin bu kâğıdın bu kadar düşmesi sanki wowwo da sorun cıktı havası veriyor. Yada öyle bir hava verilmeye çalışılıyor. Kademelerde sanki vermek için fırsat kolluyor gibi. Wowwo nun beklentisi ile 40-50 yapması gerekmezmiydi. Sakin bu sozlerden etkilenmeyin. Sadece fikrinize ihtiyacım var. Belki de farklı bir durum vardır kimbilir. Inşallah iyi yerlere gider herkes kazanır.

7.  Alıntı Originally Posted by stockbroker Yazıyı Oku
    Sayın horasanlı çok teşekkür ederim. Lakin bu kâğıdın bu kadar düşmesi sanki wowwo da sorun cıktı havası veriyor. Yada öyle bir hava verilmeye çalışılıyor. Kademelerde sanki vermek için fırsat kolluyor gibi. Wowwo nun beklentisi ile 40-50 yapması gerekmezmiydi. Sakin bu sozlerden etkilenmeyin. Sadece fikrinize ihtiyacım var. Belki de farklı bir durum vardır kimbilir. Inşallah iyi yerlere gider herkes kazanır.
    Sayın@
    stockbroker teşekküre değmez bilgiler benim verdiklerim herkes bilip görüyor, en son şirket yetkililerini aradığımda WOWWO nun halka arzı için SPK ya başvurduklarını ancak eksik evrak nedeniyle evraklarının geri iade edildiğini en kısa zamanda eksikler tamamlanıp yeniden SPK ya süratle intikal ettirildiğini şimdi oradan gelecek izini beklediklerini söylemişlerdi ,ancak kimin ne hava verdiğini vereceğini alıp sattığını pek bilemem ,ayrıca bende şahsen 40-50 dende fazla olabileceği ihtimaliyle girdim ancak burası borsa öylede olur böylede olur ,bu konu beni aşar bu borsada büyük paraları ve bu kağıtla ilgilenenlerin belki bilebileceği bir iş olabilir.

8. Değerli arkadaşlar bu kâğıdın bu kadar düşmesinin nedeni nedir. Sürekli bir kağıt düşer mi? Şirket batmış olabilr mı sizce

Sayfa 71/201 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •