Sayfa 27/71 İlkİlk ... 17252627282937 ... SonSon
Arama sonucu : 567 madde; 209 - 216 arası.

Konu: Dolar Kuru İner de Çıkar da...

1. Tahminim 390lari nisan sonunda gorebilecegini dusunuyorum.Ama yil sonu tahminim 3,80

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Hürriyet Trump'ın deyimi ile tam bir "fake news agency". İnternet sitelerine girdiğimde kusmamak için zor tutuyorum kendimi. Tık almak için bomboş haberlerle dolduruyorlar sayfayı. Başlığa bakıyorsun "şok şok şok bu da mı oldu" gibi bir şey. Lan diyorsun atom bombası mı düştü acaba, giriyorsun habere bilmem kimin sevgilisi bilmem ne yapmış.

Cnn ile ortaklıkları var tamam da bu kadar da olmaz ki. Cnn bunlara vur demiş, bunlar öldürmüş

Ciddiye almayı bırak okumuyorum bile artık.
    peki Hurriyete inanmiyorsaniz ne okuyorsunuz?

Soyleyin bizde onlari okuyalim

Ben sahsen eksisozluge muptela oldum

3.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    peki Hurriyete inanmiyorsaniz ne okuyorsunuz?

Soyleyin bizde onlari okuyalim

Ben sahsen eksisozluge muptela oldum
    Türkçe gazete olarak cumhuriyet'ten başka takip ettiğim gazete yok. Arasıra hürriyet'i açıyorum işte ama rezilliklerini artık ezberlediğim için anasayfayı görmemle çıkmam bir oluyor çoğu zaman.

Dünyayı da ekşisözlük, reddit, zerohedge, sputnik'ten takip ederim genelde.

Ekşisözlükte yüzlerce maaşlı bot hesap var. Onlardan kurtulamazsanız sırf zaman öldürürsünüz. Bende 600'e yakın engelli hesap var. Ona rağmen her gün 3-5 daha ekleniyor listeye ve yine de çöplük gibi bir yer çoğu zaman. Ekşi 2010'a kadar falan güzeldi. Ne zaman ki elitizmi bırakıp halkçılık oynamaya kalktılar içeriyi bok götürmeye başladı.

4.  Alıntı Originally Posted by magmag Yazıyı Oku
    Tahminim 390lari nisan sonunda gorebilecegini dusunuyorum.Ama yil sonu tahminim 3,80
    hangi yıl?
    Parayı hedefiniz yapmayın. 1$ Elli kuruş olacak
    duhul: eylül 2012

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Türkçe gazete olarak cumhuriyet'ten başka takip ettiğim gazete yok. Arasıra hürriyet'i açıyorum işte ama rezilliklerini artık ezberlediğim için anasayfayı görmemle çıkmam bir oluyor çoğu zaman.

Dünyayı da ekşisözlük, reddit, zerohedge, sputnik'ten takip ederim genelde.

Ekşisözlükte yüzlerce maaşlı bot hesap var. Onlardan kurtulamazsanız sırf zaman öldürürsünüz. Bende 600'e yakın engelli hesap var. Ona rağmen her gün 3-5 daha ekleniyor listeye ve yine de çöplük gibi bir yer çoğu zaman. Ekşi 2010'a kadar falan güzeldi. Ne zaman ki elitizmi bırakıp halkçılık oynamaya kalktılar içeriyi bok götürmeye başladı.
    maasli bot hesabi ne demek?

para karsiligi yazimi yaziyor insanlar anlamadim

6.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    maasli bot hesabi ne demek?

para karsiligi yazimi yaziyor insanlar anlamadim
    Evet aynen öyle.

bkz.(yeni türkiye dijital ofisi)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Jackie'den yeni bir USD/TRY grafik ve analizi yok...

O da ilgisizleşti anlaşılan...

Parasını dolara yatıranlar son bir ay 5 kuruş civarında sermayeden yemiş durumdalar.

Aldıkları faizi saymazsak.

Ama unutmayalım.

Dolar yatırımcısı, kar değil, elindekileri (dolar bazlı) yitirmemek amacında.

Sayfa 27/71 İlkİlk ... 17252627282937 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •