En büyük eksiğim; Şu adına teknik verdikleri birtakım geometrik şekiller, çizgiler ve üçgenler...
Teknik aslında temel olmadan hiçbirşeydir Sn izci. Fiyatlar tamamen rassaldır. Yani teknik analizle gelecekteki fiyatı tahmin edemeyiz. Teknik analiz, yeni dip ve yeni oluşmuş tepeleri tespit etmek acısından çok elverişlidir.
Teknik aslında temel olmadan hiçbirşeydir Sn izci. Fiyatlar tamamen rassaldır. Yani teknik analizle gelecekteki fiyatı tahmin edemeyiz. Teknik analiz, yeni dip ve yeni oluşmuş tepeleri tespit etmek acısından çok elverişlidir.
Anladım, Demek ki bana acil olarak uzman bir teknikçi lazım...Yağmurlu havada bir şemsiyenin lazım olduğu gibi...
Anladım, Demek ki bana acil olarak uzman bir teknikçi lazım...Yağmurlu havada bir şemsiyenin lazım olduğu gibi...
Teknik konuda iyi birçok arkadaş var forumda. Ancak temeli sağlam olmayan hisselerde onlar da hata yapabiliyorlar. Yani sıfır hata diye birşey yok. Ancak iyi bir göz aşinalığı var ve olmalı.
Teknik acıdan sorunuz olursa bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.
Rahmetli iyi biriydi...böylece doların 5 gaymesi de sona ermiş oldu... Hemen hiç vakit kaybetmeden yeni başkanımızı seçelim....Benim adayım: Üstadımız MR&MRS... kendilerinin seçim vaadi: dolara kısa şort giydirmek...hedefi haziran sonu 2.5 gayme...Yeni başkan adayımızdan bu akşam bir balkon konuşması yapmasını bekliyoruz...
Yer İmleri