Sayfa 22/650 İlkİlk ... 1220212223243272122522 ... SonSon
Arama sonucu : 5195 madde; 169 - 176 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Kap haberleri düştü birincisinde kendi cebinden çıkmamak şartı ile ortaklığında bedelli arttırıma gidiyor diğer ortak tarafından karşılanacak ikincisinde iklimyanın hisse devri tamamlandığından ve bedelsiz arttırıma gidiliyor haberler olumlu gibiya dur bakalım pazartesi belli olur....

2.  Alıntı Originally Posted by sy200028 Yazıyı Oku
    Kap haberleri düştü birincisinde kendi cebinden çıkmamak şartı ile ortaklığında bedelli arttırıma gidiyor diğer ortak tarafından karşılanacak ikincisinde iklimyanın hisse devri tamamlandığından ve bedelsiz arttırıma gidiliyor haberler olumlu gibiya dur bakalım pazartesi belli olur....
    abi pamukovadan parası odenmiş hisseleri almışmı patron ben o kısmı pek anlıyamadım

3. Benim anladığım daha önce iki defa hisse devri gerçekleşmemişti parası ödendiği halde şimdi gerçekleşmiş son kısımı dikkatli okursan anlayabilirsin ben öyle yorumladım en azından

4.  Alıntı Originally Posted by sy200028 Yazıyı Oku
    Benim anladığım daha önce iki defa hisse devri gerçekleşmemişti parası ödendiği halde şimdi gerçekleşmiş son kısımı dikkatli okursan anlayabilirsin ben öyle yorumladım en azından
    bu iyi haber abi o zaman bu arada tskler abi saygılar

5. Tesekkurler.

6. Bilgiler araştırmaya yönelik olup al,sat ya da tut tavsiyeleri içermez...

7. bildirimleri yorumlayacak var mı?

yatırım tavsiyesi değildir.

8. Gene 95 98 araligindan döndü.malmi pazarliyorlar sorusu akla gelmiyor degil...ytd...

Sayfa 22/650 İlkİlk ... 1220212223243272122522 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •