Sayfa 226/1024 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326726 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 1,801 - 1,808 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Bazı arkadaşlar komik gerçekten.. Eğer yaptığın paylaşımı kaldırıp; alıntı yapılarak sorulan mesajı da şikayet edip sildireceksen neden el altından %14 oran aldım diye paylaşım yapıyorsun ki? Eğer çok özelse ve ortaya yem atıp sileceksen bırak içinde kalsın dostum ;) Bu şekilde olunca işin inandırıcılığı kalmıyor.. Miktar nedir bilmiyorum ama 0,50 puan fark az değil düz mevduat için bu hafta alınan en yüksek oran 13,55 diye biliyorum, Saygılar..
    Son düzenleme : chilypeppers; 31-03-2017 saat: 19:58.

2.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Sen kirli çıkısındır Akbank ve Garanti gibi bankaların limitleri yüksek. Ama Vakıf, Abank (en son konuştuğumda 500k ya swap yapıyorlardı), Şeker (bir arkadaş 300k ya swap yaptıklarını söylemişti) araştır.
    Evet Şeker swap için ilk başta 1mio demesine rağmen hazineden oran alıp 300k üzerine de yapabiliyoruz dedi.. Vakıf 500k için yapıyor mu? Bugün düz mevduata %12 verdiler bende teşekkür ettim, ABank'a ise swap sormayı unuttum 12,80 oran verince..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    ne paraymış ! günlerdir dolanıp duruyorsun hala karar verip bağlayamadın mı? nakite alışık olmayınca böyle oluyor demek
    Sanal para ile dolasiyorum.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Sanal para ile dolasiyorum.
    Syg,
    bankacılarla dalga geçeceksen miktarı daha yüksek tutsaydın da forum ahalisi deli oranlar görseydi

5.  Alıntı Originally Posted by chilypeppers Yazıyı Oku
    Evet Şeker swap için ilk başta 1mio demesine rağmen hazineden oran alıp 300k üzerine de yapabiliyoruz dedi.. Vakıf 500k için yapıyor mu? Bugün düz mevduata %12 verdiler bende teşekkür ettim, ABank'a ise swap sormayı unuttum 12,80 oran verince..
    Vakıf bir milyon altı yapıyordu. Ama tam olarak alt limit nedir bilmiyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by chilypeppers Yazıyı Oku
    geçen haftalarda vakıf 12.40 temdit yazıyordu forumda..
    12.00 mi verdi vakıf bugün..

7.  Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    geçen haftalarda vakıf 12.40 temdit yazıyordu forumda..
    12.00 mi verdi vakıf bugün..
    Geç vakitte aradım sanırım MT de yoğundu oyüzden çok sorgulamadım, miktar bile sormadı ekranda gördüğü oranı söyledi sadece. Ama pazarlık ile arttırılır muhtemelen. Pazartesi tekrar soracağım, 500k swap yapıyorlarsa belki daha iyi oran alınır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    bankacılarla dalga geçeceksen miktarı daha yüksek tutsaydın da forum ahalisi deli oranlar görseydi
    Bugun TEB'e girdim, dogru mudur odasina girdim ve 750K param var bana ne faiz verirsiniz dedim.
    Kadinin gozlerinde resmen dolar isaretleri cikti, sizi bana Allah gonderdi, oyle cok mevduata ihtiyacim vardi ki, ay cok sevindim gibi bir laflar etti, kalkip beni opecek sandim bir an, tabi bugun 31 Mart bilanco kapatma gunu bu yuzden cok sevindiniz ama benim param 1 hafta 10 gun sonra gelir ben sadece kim ile calisabilirim onu arastiriyordum gibi laflar edince buyuk bir hayal kirikligina ugradi.
    Neyse allem etti kallem etti bana bir hesap acti, yanliz anladigim kadari ile parayi baska yere tasirken en iyi ihtimalle 50-60 TL eft parasi girecek.
    Internet eft limiti dusuk imis.
    Siz yeterince rekabetci oran verirseniz eft parasina katlanirim dedim ve tekrar gorusmek uzere vedalastim.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 226/1024 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326726 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •