Sayfa 764/1023 İlkİlk ... 264664714754762763764765766774814864 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 6,105 - 6,112 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by kakkala Yazıyı Oku
    Kaçınılmaz olan oldu zaten

Asıl soru ülke batarmı yoksa boyle surunmedemi devam eder
    Ülkeler batmaz ülkelerin bu hale gelmesine vesile olanlara oy verip katı yapan LAYIK olanlar ve onların yanında hiç bir suçları olmadığı halde ve/fakat bireysel olarak gerekli önlemleri almayan ( tabi önlem alacak imkana sahip olupta almayanlardan bahsediyorum) BATAR. Arjantin battı mı ? Ama halkın büyük bir kısmı battı Türkiyede de olacak olan bu KAÇARI yok hele bu saatten sonra hiç ama hiç yok. Ahh! şu dış mihraklar olmasa ne güzel LALE devrimizi sürmeye devam edecektik. Dolarda yükseliş kaçınılmaz...

Ülkeye birşey olduğu yok.......Adamın 38 milyar tl batağı var onu alacakta gösterip üzerine 1.6 milyar kar ettim diyor .....Aslında 35 milyar zararım var demiyor , halkın durumu da aynı herkes bardağının dolu tarafına bakıp çok şükür elhamdülillah diyor.......

Dolar çift haneye gelmeden bu milletis... çok şükür demeye devam edecek.........Benim beklentim bu yönde...............

MALİYE: 2017 YILI OCAK-NİSAN DÖNEMİNDE 4,2 MİLYAR TL FAİZ DIŞI FAZLA VERİLMİŞ İKEN 2018 YILI OCAK-NİSAN DÖNEMİNDE 2,2 MİLYAR TL FAİZ DIŞI FAZLA VERİLMİŞTİR

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Maliye: 2017 yılı ocak-nisan döneminde 17,9 milyar tl açık veren bütçe, 2018 yılı ocak-nisan döneminde 23,2 milyar tl açık vermiştir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Düzgün gelen veri yok..

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    MALİYE: 2017 YILI OCAK-NİSAN DÖNEMİNDE 4,2 MİLYAR TL FAİZ DIŞI FAZLA VERİLMİŞ İKEN 2018 YILI OCAK-NİSAN DÖNEMİNDE 2,2 MİLYAR TL FAİZ DIŞI FAZLA VERİLMİŞTİR

en azından toplanan gelirlerle faizleri ödemeyi başarmışız geçen ay oda açıktı
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Maliye: 2017 yılı ocak-nisan döneminde 17,9 milyar tl açık veren bütçe, 2018 yılı ocak-nisan döneminde 23,2 milyar tl açık vermiştir
    ama halen açık vermeye devam ediyoruz
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    valla umutabi dolar yatırımı yapmak ayrı şey finansal matematiğe aykırı konuşmak ayrı şey bazı arkadaşlar yorum yaparken bu ince çizgiyi kaçırıyor !! inşaat sektörü en altın çağını faiz ve doların dengede olduğu yıllarda yaşadı ekonomide öngörülebilirlik herşeyden daha önemli ben gelecek sene doların kaç olacağını aşağı yukarı tahmin edemezsem yatırım için kılımı kıpırdatmam !!
    Düzeltmekte fayda olabilir, koyuladığım cümleniz bana göre yanlış bir cümle..yabancılarda doların nereye evrileceğini bilse (öncelikle dışarıda) ona göre hareket edecekler zaten..şu anki volatilitenin sebebi bu..

Zaten neyin tartışmasını yapacağız ki ! Normalde hangi AKLI SELİM hükümet hemde tek parti yönetimi varken üstelik BAŞKAN olacak denilen adam zaten başkan iken alel acele erken seçim hemde öyle böyle değil erkenin erkeni seçim kararı alırdı ki !.. Ülke BATAK bu bataktan çıkmak için layıkların ve layıkların yanında suçsuz olan %50 nin çok ama çok sürünmesi gerekecek . Dolarda yükseliş kaçınılmaz hemde inadına kaçınılmaz..

Sayfa 764/1023 İlkİlk ... 264664714754762763764765766774814864 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •