Sayfa 767/1023 İlkİlk ... 267667717757765766767768769777817867 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 6,129 - 6,136 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Daha önce de bahsetmiş olduğum gibi Türk parasını koruma kanununa ve *ilgili alt yönetmeliklerine* çok dikkat edilmesi gerekir.

Özellikle bu kanunun uygulama esasları ve yönetmelikleri belirli marjlara sahiptir. Bu marjlar farklı bakış açıları ile muğlak ya da keskin olarak yorumlanabilir.

Otoritenin yorumu ihtiyaca ve zamana göre değişiklik gösterebilir.

Türk parasını koruma kanunu ile ilgili bir yıl içinde çeşitli değişiklikler yapılmıştır. Son değişiklikte geçen hafta olmuştur. Bu değişiklikler hakkında hazine açıklama yapmıştır. Yapılan açıklamada yeterli lisansa sahip olamayan döviz bürolarının (tam kontrol dışında bulunan değiş tokuş bağlantılarının) cezalandırılması ve önlenmesi için bu değişikliklerin yapıldığı belirtilmiştir.

Bunun ötesinde bir yorum şu an için doğru değil, ancak halihazırdaki kanun ve yönetmelikler dengesiz ve kayıt dışı döviz hareketlerinin önüne geçmek için *geniş yorumda* yeterli gözüküyor.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    mevduat başlığında da bana laf soktunuz saygımı korudum ve cevap yazmadım hala aynı tahrik edici üslubunuzu devam ettiriyorsunuz ! yazılarımda kinaye yapmayı severim zeka seviyesi yüksek insanlar bunu algılayabilir ve lütfen bana bir daha laf sokmayın !!

lafımda yalan mı var, beyinsel olarak içine düştüğünüz çaresizliği vurguladım
    istersen yazdığını buraya alıntılayayım ne kadar çaresiz bir düşünce yapısında olduğu görülsün..?

3.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    lafımda yalan mı var, beyinsel olarak içine düştüğünüz çaresizliği vurguladım
    istersen yazdığını buraya alıntılayayım ne kadar çaresiz bir düşünce yapısında olduğu görülsün..?
    ben bir vatandaş olarak ekonomide yetkili kurumların sözlerine itibar ederim dedim ! siyasi söylemler beni ilgilendirmez !! bu çaresizlikse evet çaresizim !

4.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    ben bir vatandaş olarak ekonomide yetkili kurumların sözlerine itibar ederim dedim ! siyasi söylemler beni ilgilendirmez !! bu çaresizlikse evet çaresizim !
    yalan atma itibar ederim demiyorsun, itibar etmek zorundayız diyorsun..!!
    zorundalılık neden, sence enflasyonun %11 olduğuna inanmak zorunda mıyız..?

5.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    yalan atma itibar ederim demiyorsun, itibar etmek zorundayız diyorsun..!!
    zorundalılık neden, sence enflasyonun %11 olduğuna inanmak zorunda mıyız..?
    haydaaaa enflasyon konusunda en çok yazı yazan benim yav sen zorunda olma benden ne istiyorsun

Çok uzun zamandır Dolarda yükseliş kaçınılmaz tarafında olup birde üstüne bu yönde pozisyon almış benim gibilerin dahi gelinen noktada psikolojisi bozulduğuna göre bence aynı cenahta olsun olmasın ama durumun vahametini gören forum üyelerinin bir birbirlerine sataşmalarını gereksiz buluyorum. Ülke de zeka arka planda kaldıkça içine düşülen kaos ortamından çıkmak için YAPILACAK olanlar ülke insanına daha büyük acılar yaşatacaktır .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Devlet, kendisini temsil edenlerin, yürütme organının yani yöneticilerin nitelikleri ve eylemleri kadar saygındır.

İşler iyi gittiğinde, genelde idari tasarruflar da vatandaşı incitmez.

İşler bozulduğunda, devleti yönetenler hesaba başlarlar.

- Buradan dönersem, uluslararası ilişkilerim bozulur mu?

- Uluslararası beklentilerim neler? Bu kanallar kapandı ise ben de onları bozacak edimlerimi dert etmem.

- Adalet dediğin yasal olana uygunluktur. Yasalar ise devletin ve vatandaşın ihtiyaçları içindir. Gerekirse bir yasa çıkarırım her şey yasal olur...

Erdoğan'ın rahatlığına ona buna dayılanmasına, Batı İttifakına ve de sermayesine eyvallah etmemesine bakıyorum da, bir güvendiği olmalı diye düşünüyorum. Kısa vadede güvendiği nedir bunu artık biliyoruz.

-

Moody's: Türkiye'nin kredi notu görünümü durağan, ancak durumu ve ülkenin gideceği siyasi yönü izliyoruz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 767/1023 İlkİlk ... 267667717757765766767768769777817867 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •