Sayfa 192/312 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292 ... SonSon
Arama sonucu : 2494 madde; 1,529 - 1,536 arası.

Konu: DITAS - Ditaş Doğan

  1.  Alıntı Originally Posted by leybold Yazıyı Oku
    millet olarak malesef şikayet mekanizmalarını kullanmıyoruz.sadece buna vurgu yapmak diğer paydaşlarada göstermek için senin üzerinden yazdım.başka bir art niyetim yok.şikayet olayını geçmişte şirketin pay satışlarında spk ya yapmıştım.lakin şu an ev internetim olmadığı ve telefondan yapamadığım için henüz yapmadım.saygılar.
    Sorun değil kardeş. spk linkini bende çok denedim sürekli hata verdi bıktım denemekten. Süleyman beye söyledim bunlardan bahsetmemişsiniz diye ayrıca hangi parçadan ne kadar sattık yada şu parçadan % şu kadar fazla sattık diye bilgi verseniz dedim. Umarım dikkate alırlar. Bu arada benimde zarar çok fazla 30k üstü lotum var. Para arttırdıkça alacağım ve bekleyeceğim. Bu zamanlarda alınanlar ilerde en çok kar edeceğimiz lotlar. Moral bozmayın borsa dönüş yaparsa kısa sürede artıya geçeriz. Bu arada bugün citi menkul 13 bin civarında 5.81 ortalama ile almış. Öğle 2-3 arası 3-4-7 gibi lotlarla oyun oynar gibi alış yapılıyordu galiba o arada alan citi menkul dü. Ytd


    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi



  2. Yabancı alım yapmış 3 bin daha.. Dün ve bugün de almış olabilir. Ytd.


    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

  3. DITAS - Ditaş Doğan

    Geçen sene bugün 5.11 kapatmışız. Ne çok yol almışız . Celha geçen sene bugün 3.63, Parsan 9.33, Dmsas 1.82 kapamış. Ytd


    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

  4. bakalım bu hafta neler görecegiz.hayırlı olur inşallah.

  5. Son 1 yılda 3,00 dan dgazete 4.00 dan celha 5,10 dan armada 5.40 dan derimod sattım..Bu A.K mun t.kağıdını borsaya koyanı s.......... burda yazdıklarıma bakarak bir iki kişiyi uzak tutmuşumdur..

  6. Önce bu kağıdı yıllardır buralar da surunduren kim ise nasıl bizim surunmemize sebep olduysa gün olur sen de bu duruma düşersen unutma beddua etme sakın sabret bı gün eline verirler ikincisi bu kağıdi yükseltirler mi bilmem ama yerli otomotiv ve seçimden sonra kabine de iş adamlarının da olabileceği açıklamasınin da hisseye etkisi olabilir mi ?? Yerli otomotivde ucundan da olsa bir pay alır mı fabrika yeri olsun CEO su olsun ya da kabine de aydın doğan ismi görülür mü gibi hisseyi yukarı çekebilecek ihtimaller sizce ihtimal mi hayal mi diye dusuncenizi almak isterim şimdiden herkese teşekkürler..

    MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  7.  Alıntı Originally Posted by Av.Abdullah Yazıyı Oku
    Önce bu kağıdı yıllardır buralar da surunduren kim ise nasıl bizim surunmemize sebep olduysa gün olur sen de bu duruma düşersen unutma beddua etme sakın sabret bı gün eline verirler ikincisi bu kağıdi yükseltirler mi bilmem ama yerli otomotiv ve seçimden sonra kabine de iş adamlarının da olabileceği açıklamasınin da hisseye etkisi olabilir mi ?? Yerli otomotivde ucundan da olsa bir pay alır mı fabrika yeri olsun CEO su olsun ya da kabine de aydın doğan ismi görülür mü gibi hisseyi yukarı çekebilecek ihtimaller sizce ihtimal mi hayal mi diye dusuncenizi almak isterim şimdiden herkese teşekkürler..

    MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Akp iktidarının gitmesi ,daha faydalı olur gibi sanki daha çok...

  8. Son gelen haberde pay sahiplerinin yuzdeliklerini göstermişler ya sanki ben önceden yüzde 70 doğan grubunda diye hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum..

    MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 192/312 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •