Sayfa 376/928 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476876 ... SonSon
Arama sonucu : 7420 madde; 3,001 - 3,008 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by Suhulet Yazıyı Oku
    sn cmpemre memnuniyetle cevap veririm şu sıralar zaten borsa zamanı değil kısa vadede pekte hayırlı bir durum yok bunu fırsata çevirelim diyorum bu hisse belli bir döngüsü olan hissedir thy de bunun gibidir 5-15 tl örneğini verdim bizim hissemizde de aynı durum var bedelsizini vermiş belli bir rakama gelmiş şimdi dinlenme zamanı thy 8-10 tl gibi olsun 30 tl gibi satarız diyorum ama hemen olmuyor işte zamana ihtiyaç var
    Gubrf de durum bu umarım açıklayabilmişimdir...
    Bende şu anda sizin gibi yeni girmiş olsam muhtemelen aynı duygulara sahip olurdum. Bedavadan az pahalı....

O yüzden doğal karşılıyorum bu düşünceleri... İnsan bir müddet zararda oturunca sağlıklı düşünememeye başlıyor belki de.. Hep kötü olacak algısı hakim oluyor... Hisse çıkarken de bu algı ters yönde olarak hep daha iyisi olacak, hep fiyat yukarı gidecek şeklinde oluyor...
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

2. Bi Kozalak dan yana şanşımız yaver gitti iki gündür.. Geçen yıl 17 kusurlerden sattığım netaşı 11 den yerine koydum... O bile zararda... 6 ayda 19 nere 9.80 nere..! Gübre desen biraz daha düşşem mi yoksa yeter buralarda kalsam havasında!?
    Borsaİstanbul varken Las Vegas a gitmeye gerek yok!
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

3. Arkadaşlar borsa için yanlış zaman sadece bizim hisse de sıkıntı yok. Sn xxtrder siz uzun süre bu hissede kaldığınızı yazdınız 10 sene olsa %300 sonrada %270 bedelsiz vermiş fazla uzun süre kalmak sizin hatanız...daha da tepe taklak olur mu olabilir neyin garantisi var yunan borsasından mobil d bizim petkim fiyat 8 euro dan 0,40 euro da geziniyor belki bizi de böyle bir durum bekliyor.. ben de yatırım yapan arkadaşlara ufak ufak birikim yapın diyorum bütün paranı kumar oynar gibi bas bu fiyattan demiyorum zamanı gelecek

4.  Alıntı Originally Posted by Suhulet Yazıyı Oku
    Arkadaşlar borsa için yanlış zaman sadece bizim hisse de sıkıntı yok. Sn xxtrder siz uzun süre bu hissede kaldığınızı yazdınız 10 sene olsa %300 sonrada %270 bedelsiz vermiş fazla uzun süre kalmak sizin hatanız...daha da tepe taklak olur mu olabilir neyin garantisi var yunan borsasından mobil d bizim petkim fiyat 8 euro dan 0,40 euro da geziniyor belki bizi de böyle bir durum bekliyor.. ben de yatırım yapan arkadaşlara ufak ufak birikim yapın diyorum bütün paranı kumar oynar gibi bas bu fiyattan demiyorum zamanı gelecek
    hocam ben sattım tekrar bir gün gelmek isterim...eski hissemde sattım diye olumsuz konuşmak istemiyorum yakışmaz yanlış anlaşılır ama yönetim için konuşmam lazım malesef bu yönetimle yola çıkmak gözü kapalı yola çıkmak demek....ben yönetim yüzünden sattım.daha önce 2,40 lara düşmüştü satmamıştım yine satmazdım...kaç yönetim gördüm ama bu yönetim kadar boş yönetim görmedim..

5.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    hocam ben sattım tekrar bir gün gelmek isterim...eski hissemde sattım diye olumsuz konuşmak istemiyorum yakışmaz yanlış anlaşılır ama yönetim için konuşmam lazım malesef bu yönetimle yola çıkmak gözü kapalı yola çıkmak demek....ben yönetim yüzünden sattım...
    Ortak kaçtane yönetim geldi geçti hepsimi kötü insanlar ben şu kanıya vardım hükümet bu hisseyle özel olarak ilgileniyor sanırım

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Ortak şirketin başında sen veya ben veya bir başkası olsun hiç taş atıp kolun aağırmadan yönetim giderindeki kalemleri kes 400milyon kar yaparsın bu ciro ile en az

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Yumaklı, "Tesis yatırımlarıyla bir yandan çiftçiye ve tarıma fayda sağlarken, bir yandan istihdam ve iş gücü üretmeyi, diğer yandan da satış karlılığı artışıyla yatırımcıları için de katma değer sunmayı amaçlayan GÜBRETAŞ, bu kapsamda özellikle Yarımca’da şirketin geleceğine dönük önemli adımlardan Liman Genişletme Projesi ile İskenderun’da stratejik tesis ve lojistik yatırımlarını hayata geçirmek için çalışmalarını hızlandırdı." diye konuştu.

Ilk defa yatırımcıları ile alakalı bir cümle kurdu. Gözlerim yaşardı çok duygulandım.

SM-A5100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 376/928 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476876 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •