hocam millet diyo ya sürekli
yok dth hesapları felan bilmemne
olası kıriz senaryoda
ver baba ya
boğazdaki yalıları gitsin ya
ne düşünüyon uzun uzun
hem şilep çarpmaz , güvendesin yani
Robin Hut olacan az
zenginden al fukaraya ver
zaten misyonda garip gureba babalığıydıysa
hep öyle dendi de
buna göre bu bağlamda da
bi tezat yok bence
e yalı sahapları ne etçek ne bilem ben yav
dert babasımıyım onu da mı düşüncez
yatırım tavsiye değil
çoğulcu düşünme
çoğulun menfaat ve çıkarını korumaya yönelik
Hey allahım deney deney deney, illa kurcalanacak her şey illa didiklenecek.Kızdırıcaksınız adamları, bilim dünyası fikri tartışmalardan mahrum kalacak, bizim ekonomi dünyasına yapacağımız tek katkı da sizin deney sevdanız yüzünden badem olup gidecek sayın bora yaşar.Olmaz ama ,bu kadar kuşkuculuk, bu kadarına ben de şeettim.Sn cemil ertem yazmış işte uzun uzun ben kendi adıma zevkle okudum efendim.))))))))
Sağolun. Bu aşamadan sonra yüksek miktarı sistem dışı cıkarmak bence cok zorlaştı. Son 2-3 sene içinde 50% civarı cıktım, geri kalan kısımla finansal ürünlerde kayıpla bekliyorum. Sabitleme olayına gidilimesi halinde el mahküm betona gömeriz... şükür ki milyon dolarımız yok yoksa uyku tutmazdı![]()
16 yıldır yaptıkları yapacaklarının teminatıdır fazla söze de gerek yoktur, duvara çarpılmıştır sadece medya kendi ellerinde olduğu için haber yapılmamaktadır.
aciliyet neden kazanıyor ??
planlanan kanal bogazdan çok daha dar.. üstüne köprüler yapılacak, şimdiki bogaz ve fatih köprülerinden daha alçak.. ve etrafına yerleşim yerleri yapılacak..
nasıl aciliyet kazanıyor ?? olay tamamen rant ve yeni emlak/beton projeleri.. güvenlik olsa bina yapmazlardı etrafına..
olay dostane ilişkilerle buradan geçiş yapan ülkelerle çözülür.. daha sıkı güvenlik ve geçişlerde ciddi önlemlerle ile..ama kanal istanbul ihanettir ülkeye.
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer İmleri