Sayfa 819/1023 İlkİlk ... 319719769809817818819820821829869919 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 6,545 - 6,552 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

E göreceli olarak sıkıntı yok.Batan eden bir şey yok.Kayıp var,o da bu finansal sallantı zamanlarında doğaldır.

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    E göreceli olarak sıkıntı yok.Batan eden bir şey yok.Kayıp var,o da bu finansal sallantı zamanlarında doğaldır.
    Zaten sorunda burada, gelişen ülkelerdeki finansal sallantı paniğe dönüşür mü, dönüşmez mi?

US 10 yıllıklar 3,10 , DXY 93,40..

Kapılar dar ve odalar dolusu dolar var gelişenlerde..

3. Ciddi bir ekonomik kriz içindeyiz. Tarihi bir kriz olacak gibi maalesef. Hala baştakilerin farkında olmaması farkında olanların ise iş bilmezliği çok ürkütücü. Kaynayan kaptaki kurbağa gibiyiz. Su 90 dereceye ulaştı bana göre.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Ciddi bir ekonomik kriz içindeyiz. Tarihi bir kriz olacak gibi maalesef. Hala baştakilerin farkında olmaması farkında olanların ise iş bilmezliği çok ürkütücü. Kaynayan kaptaki kurbağa gibiyiz. Su 90 dereceye ulaştı bana göre.
    Hala yaşıyor ve yazı yazmaktayız...

Suyun ısı derecesinde bir hata olmalı...

Yoksa öldük de ruhlarımız mı konuşuyor.

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Ciddi bir ekonomik kriz içindeyiz. Tarihi bir kriz olacak gibi maalesef. Hala baştakilerin farkında olmaması farkında olanların ise iş bilmezliği çok ürkütücü. Kaynayan kaptaki kurbağa gibiyiz. Su 90 dereceye ulaştı bana göre.
    Yok, henüz test aşamasındayız..

FITCH: ABD DOLARI GELİŞMEKTE OLAN PİYASALARIN KIRILGANLIKLARINI TEST EDECEK

Reis Bu gün AKp genel merkezine merkez bankası başkanını okey oynamak için davet etmiş..
    Tulumbada su kalmamış..!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Liverpool forması giyen bir başka Türk asıllı futbolcu Emrecan, Erdoğan'ın davetine icabet etmemiş ve katılmamış.

Sevmezdim bu adamı. İlgim başladı.

8.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    baştakiler farkında.

çözüm bulmaya çalışıyorlar.

miting dönemi Erdoğan İngiltere'ye boşa gitmemiştir.

Sayfa 819/1023 İlkİlk ... 319719769809817818819820821829869919 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •