%500-%1000 bedelsiz olurmu bunu yazanların akli dengesinden şüphe ederim.5milyar dolar 8 milyardolar ceza sözleride tabansız boş iddalardır.zaten küçük yatırımcının morali bozuk yangına benzin dökmek niyetinde olan edepsizleri nefretle kınıyorum.
%500-%1000 bedelsiz olurmu bunu yazanların akli dengesinden şüphe ederim.5milyar dolar 8 milyardolar ceza sözleride tabansız boş iddalardır.zaten küçük yatırımcının morali bozuk yangına benzin dökmek niyetinde olan edepsizleri nefretle kınıyorum.
ayrıca 2015 yılında afyon çimento yüzde 3 bin 233,33'lük bedelli sermaye artırımı yaptığını hatırlatmak isterim.
cezanın ne kadar geleceğini hiçbirimiz bilmiyoruz.cezayı ödemek adına bedelli yapıp yapmayacaklarını da hiçbirimiz bilmiyoruz.doların 4,5 olacağınıda bilmiyorduk.
size daha ağır uslupla cevap vermiştim lakin zarar etmenin verdiği sıkıntı nedeniyle böyle yazdığınızı düşündüğümden yazımı değiştirdim.emin olun benimde maliyetim çok yükseklerde kaldı.umarım zararınız bir an önce çıkar. sadece öğrenme amaçlı sorulmuş bir soruya böyle cevap vererek kalp kırmayınız lütfen...
bozoklu hocam sana demiyor ki. genelde bu tur geyikleri cikaranlara atifta bulunuyor. ta ne zamandir var bu forumlarda.
ne afyon cimentosu hocam. sapla samani karistirmayalim artik.
sana sebeplerini yazdim, kocaman bir tavsiyede bulundum: UNUT BEDELLIYI, KAFANI KARISTIRMA.
tam virus. %100'den basladik, %1000'deyiz. gelecek ay %7000 oluruz artik.
Yer İmleri