-
SAYGIDEĞER SİTE YÖNETİMİNE .. , belki etkileyip birkaç ky e sattırıım hesabı peşinde ,gerçek yatırımcının sabır sınırlarını zorlayan , bunu da garip guraba yatırımcıyı koruma adına yaptığını söyleyip milletin aklıyla da alay eden bu iblisleri ayıklayın siteden.. ,bunlar CEZA KANUNU 2499 /1 MANİPLASYON SUÇUNU İŞLERLER.. ulan Tatlısu kurnazları..sizin gibi tiplerden herkes BIKTI..BIKTI !.. garip guraba burda ne arar ,hepsi cin gibi akıllı belli maddi seviyede insanlar ,,illa garip gurabaya yardım edecekseniz buraya yapacağınız yatırımın zekatı adına dışarda aç insan dolu yürüyün gidin dışarda yapın yardımlarınızı ..ben öyle yapıyorum......BAK MÜBAREK RAMAZAN YAKLAŞIYOR ..EY SİTE YÖNETİMİ ,bu omurgasız tipler maniplatör maniplatör..böyle parazitleri bu sitede tutmayın ..iptal edin üyeliklerini.. ve bunlar organize çalışıyorlar.. ….bunları mercek altına alın ..inceleyin ..ellerinizde teknik imkanlar var..göreceksiniz..Ben kendi adıma gördüğümü rapor edeceğim..
Zaten miilette moral 0 ..borsa dibe vurmuş.. birde bu tiplerle uğraşıyoruz..
kendi adıma paranın tamamı gitse çizerim üstünü..arkama dahi bakmam..
Bu sırtlan takımına tavım..
Bu rasyolarla ,bu artan karlılıkla,her yıl %70 temettü elbet ederini bulacak
ARZDAN VEYA SONRADAN HİSSEDE OLAN ARKADAŞLAR BU PARAZİTLERE TEPKİNİZİ KOYUN ,SESSİZ KALMAYIN. KOYUN Kİ
BU TİYATROCULAR CÜRETLENMESİN.BELKİ BİRAZ SAYILARI AZALIR. SUSMAK İKRAR DAN GELİR.
-
Dün izmir marşı ,bugün mehter marşı..bakalım bu hafta nasıl kapatacak
-
Omurgasızların gazına gelmeyin.
İşkembeden sallayan omurgasızlar var.
Herkes kendi bildiğini yapsın.
-
Tahtacı okuyorsan buraları söyle patronlarına ,ALBAYRAK TURİZM mi halka arz ederken ,arz edecek halkı nerde bulacaksınız bakalım
-
Varaka kağıt a.ş.yi de halka arz edecelerdi. İnşallah tek bir kişi bile gelmez halka arzınıza. Yazıklar olsun size. Size güvenip yatırım yapanların ahını aldınız
-

Yıllardır grafik çizerim. Böyle aptalca bir grafik görmemiştim. Elimizde kalan sadece 12 desteği kalmış. 21 den 12 ye düşen lanet bir kağıt. Resmi soygunun grafiğidir bu.
Hala elimizde duruyor. İsyanımız işte bu grafiğe. Ayıptır günahtır.
-
SÜREKLİ DÜ
ŞEN BİR HİSSE İLK DEFA GÖRÜYORUM
-
Elbette bir gün bu düşüş bitecek
Çünkü
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-