Artan

11,13 9.98 11:22
29,10 9.98 11:22
30,22 9.97 09:55
62,70 7.73 11:22
78,90 7.2 11:22
Artan Hisseler

Azalan

119,80 -9.99 11:23
260,25 -9.95 11:22
16,99 -7.16 11:22
20,76 -7.16 11:23
61,60 -5.95 09:55
Azalan Hisseler

İşlem

3.770.024.547,30 11:23
2.793.664.398,75 11:23
2.314.278.965,35 11:23
2.106.532.342,10 11:23
2.100.673.361,16 11:23
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8185 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben bu sozun baska versiyonunu biliyorum ama buraya yazamam.
    Ceza almak istemiyorum.
    Syg,
    Dudu dostum, şüphem yoktur ki sen zeki ve de tecrübe sahibi forumdaşımsın; metinde kullandığım ünlem imi(! ) senin söyleyemediğini zımni olarak söylemiştir, sen gönlünü ferah tut...

2. Bir de fiba hakkında yazılanları okuyunca biraz şaşırdım. Çoğu banka aynı durumda aslında. Günlük eft limitleri, döviz al-sat marjları ve işlem saatleri gibi kriterler önceden öğrenilmeli. Sürpriz sevmeyenler ( benim gibi ) parayı taşımadan önce m.t. ile açık açık konuşmalıdır. Evet Fiba EFT masrafında çok katı ama elden para isteyene anında veriyorlar. Mesela Odea da eft ücretlidir ama m.t. inisiyatif kullanır. Bazen hiç almaz, bazen sembolik rakam alır.

3.  Alıntı Originally Posted by ihtiyar Yazıyı Oku
    Bir de fiba hakkında yazılanları okuyunca biraz şaşırdım. Çoğu banka aynı durumda aslında. Günlük eft limitleri, döviz al-sat marjları ve işlem saatleri gibi kriterler önceden öğrenilmeli. Sürpriz sevmeyenler ( benim gibi ) parayı taşımadan önce m.t. ile açık açık konuşmalıdır. Evet Fiba EFT masrafında çok katı ama elden para isteyene anında veriyorlar. Mesela Odea da eft ücretlidir ama m.t. inisiyatif kullanır. Bazen hiç almaz, bazen sembolik rakam alır.
    kesinlikle katılıyorum,

odea mı fiba mı ? odea..

hesap işletim ücreti aldılar, artık isteselerde alamıyorlar.. eft si havale si her türlü zorluğu çıkarır.. daha önce çok kısa bir süre çalıştım keşke çalışmasaymışım...

odea gayet iyi ve yeterli... iyi hizmet, iyi faiz..

ytd..

4.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    kesinlikle katılıyorum,

odea mı fiba mı ? odea..

hesap işletim ücreti aldılar, artık isteselerde alamıyorlar.. eft si havale si her türlü zorluğu çıkarır.. daha önce çok kısa bir süre çalıştım keşke çalışmasaymışım...

odea gayet iyi ve yeterli... iyi hizmet, iyi faiz..

ytd..
    hizmette burgan ve odea üzerine tanımam. bugüne kadar hiçbir sürpriz olmadı. istediğin zaman gir istediğin zaman çık.

5. Aktif yatırım bankası da burada çok tartışıldı. Ben bir akrabama öncülük ederek, şubesi olmadığı halde ( Aydın ) İstanbul merkeze faks talimatıyla hesap açtırarak Nkolay bono aldırdım. Perşembe günü de 20 günlük faizini alarak bonoyu sattı.Watsap ile dilekçe talimatı vererek parasını enparaya aktardı ve dövize geçti. Hiç sorun yaşamadı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul, New York
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by ihtiyar Yazıyı Oku
    Aktif yatırım bankası da burada çok tartışıldı. Ben bir akrabama öncülük ederek, şubesi olmadığı halde ( Aydın ) İstanbul merkeze faks talimatıyla hesap açtırarak Nkolay bono aldırdım. Perşembe günü de 20 günlük faizini alarak bonoyu sattı.Watsap ile dilekçe talimatı vererek parasını enparaya aktardı ve dövize geçti. Hiç sorun yaşamadı.
    çok teşekkürler. şuan verilen en iyi oran aktifbank diyebiliriz. %13.76 brüt oran
    syg.
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

7.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    çok teşekkürler. şuan verilen en iyi oran aktifbank diyebiliriz. %13.76 brüt oran
    syg.
    Müşteri temsilcisi ile yaptığım görüşme neticesinde pazartesinden itibaren aktif bono faizi %13,50 olacak. Bu oranın mevduat karşılığı 14.30 oluyor.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •